Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж на лебедка на MITSUBISHI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Монтаж на лебедка на MITSUBISHI

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
    Евгени не си прав!! Колкото и да е дебела основата щом е плоска рано или късно ще се по суче, може и 60 лебедки да монтираш по този начин, но като не се натоварват максимално няма как да разбереш че има проблем. Другото е че лебедката няма да се счупи, просто и скъсяваш живота, почва да износва спирачния механизъм, редуктора също работи не правилно дори само с 2мм да мръдне основата.

Плочата трябва да е с такъв профил

дори и този профил на плочата се е случвало да се изкриви, за плоска плоча какво остава.

До сега каквото си монтирал ОК, но за в бъдеще горещо ти препоръчвам да се замислиш над думите ми и да промениш монтажа.
    ОК Яворе тя все пак образува кутия.В задния край има носеща напреко на цялата дължина а в предния край са водачите за ролката.ПОЗДРАВИ и благодаря за съвета.
    Последно редактирано от Евгени turboto; 21-01-10, 16:02.
    sigpic

Коментар

От: Монтаж на лебедка на MITSUBISHI

Здравейте колеги,купих си едно Мицубиши 2004 Warrior,и една лебедка 12000 либри,търся сервиз или майстор който да го монтира професионално, скрит вариант,окръг София,търсих из нета,намерих един в Горубляне който си предлага услугите но все е зает или в отпуск,вече 6 месеца,и съм го отбичил защото с такива несериозни майсторчета не искам да имам взимане даване,има и един сервиз който предлага тази услуга но само ако се закупи лебедката от тях за 1200 лв. аз си донесох моята от САЩ за 390$ когато долара беше на 1.30лв ,така че, коментара за тях е излишен.
      Та въпроса ми е някой да ми препоръча сериозен професионален техник който се прехранва с работа,и би ми монтирал моята лебедка на моя автомобил.Благодаря ви предварително.

Коментар

От: Монтаж на лебедка на MITSUBISHI

Братя флекс (: телефона на Гогата 0884860071

Коментар

От: До: Монтаж на лебедка на MITSUBISHI

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
          Евгени не си прав!! Колкото и да е дебела основата щом е плоска рано или късно ще се по суче, може и 60 лебедки да монтираш по този начин, но като не се натоварват максимално няма как да разбереш че има проблем. Другото е че лебедката няма да се счупи, просто и скъсяваш живота, почва да износва спирачния механизъм, редуктора също работи не правилно дори само с 2мм да мръдне основата.

Плочата трябва да е с такъв профил

дори и този профил на плочата се е случвало да се изкриви, за плоска плоча какво остава.

До сега каквото си монтирал ОК, но за в бъдеще горещо ти препоръчвам да се замислиш над думите ми и да промениш монтажа.
          Здравейте,

виждам, че се завихрил творчески спор , в който не искам да взимам страна, просто използвам случая да направя една препратка към тема за монтаж на лебедка на паджеро, която публикувах преди доста време и мисля, че ще от полза. Там предлагам конструкция с П-лайзен, която може да бъде демонтирана и монтирана, и на друга джипка.

http://www.offroad-bulgaria.com/show...E4%E6%E5%F0%EE
          Последно редактирано от Pajero II; 05-10-15, 15:04.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X