Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pajero Pinin

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Pajero Pinin

Колеги някой има ли някакви наблюдения върху Pajero pinin,никъде из форумите неможах да намеря инфо
    Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм

До: Pajero Pinin

Мой приятел има. Кажи какво те интересува да го питам.

Коментар

Здравейте, току що се регистрирах, много искам да си купя Pajero Pinin 1.8, харесах го като дизайн, но може ли някой да ми каже след като е GDI двигател, възможно ли е да се сложи газ, знам, че е глупаво, но се интересувам!?!? и скъпа ли е подръжката ? Благодаря предварително
      Последно редактирано от Rado Nedyalkov; 24-06-08, 16:32.

Коментар

Не може....
        Уж има някакви варианти за FSI особено и за GDI уж, но никой не ги е виждал реално работещи тук. Питай в BRC Дружба.

Този двигател е много специфичен със своите си специфични проблеми, тъй като е доста усложнен с цел намаляване на разхода. Ако е в ред всичко наистина има икономия доста особено извънградско. За тези двигатели има има поне един спец - Милен от Пловдив.
        Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

Не съм много сигурен, но може и да има някаква надежда. Преди време търсих дали на 2.4 GDI може да се сложи. Стигнах до запитване до BRC Италия от там ми отговориха че точно за 2.4 няма и няма да правят скоро тъй като не е много масов. Предполагам че за 1.8 има по-голяма надежда. Най добре пиши директно на италианците ако можеш.

Коментар

Първоначално публикуван от BAlexandrov Преглед на мнение
            Този двигател е много специфичен със своите си специфични проблеми, тъй като е доста усложнен с цел намаляване на разхода. Ако е в ред всичко наистина има икономия доста особено извънградско. За тези двигатели има има поне един спец - Милен от Пловдив.
            Знам, че си енциклопедия и ще те помоля да ни изясниш (или намериш) защо точно не може да се слага газ на "бензинов директен инжекцион" - GDI. Много ме дразнят тези думи "не може", а пък точно с газовите уредби не съм ного навътре в материята Вярвам, че ще е полезно и за други!

Коментар

Не съм с достатъчно опит, но съм чел на доста места.

Имаше един с обикновена газова, която уж работи, но с много проблеми и май я махна. С обикновена е по-вероятно да стане. За газов инжекцион е по-трудно.
              Единия принципен проблем е, че няма как да се спре помпата на дюзите защото била не знам си как зацепена. Затова варианта е да се спре бензина и тя върти на сухо. Другото е че и дюзите се скапват много бързо като работят на сухо - все пак са вътре в цилиндъра, много са фини и нищо не ги чисти.
              Другия проблем е, че газовата обикновено взима сигнал от бензиновите инжектори от оригиналния компютър, а тук впръскването става на два пъти - 1 път охлажда въздуха и втори основното количество, като при това има импулс за отваряне и обратен за затваряне защото пружините в дюзите не могат да реагират достатъчно бързо...
              Общо взето ако отпишеш работата на бензин може да го осакатиш.
              Уж има системи на Волтран мисля беше и BRC, но само съм чел реклами на дистрибутори в различни страни, но не и на хора с такава. При тях пак впръсква и бензин и газ.
              Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

https://htftp.offroad-bulgaria.com/S...o%20Pinin.html

Поздрави!
                LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
                LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
                [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X