Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за информация относно диференциал на Л200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за информация относно диференциал на Л200

Интересува ме броят на зъбите на задният диференциал на Л200 2.5ТДИ 1994г. без блокаж. Също така дали са еднакви с останалите Л200 и до коя година. Питам, защото на нашето Л200 диференциала вие адски силно и се търси вариант за втора употреба, но тези Л200 (старичките) не се намират много много. Също така, дали е възможно да се монтира такъв с блокаж?
    Предварително благодаря!

До: Моля за информация относно диференциал на Л200

Тук трябва да има инфо.

Коментар

Благодаря за бързия отговор, но това е информация за модела 1997 - 2002, а аз питам за 1994...

Коментар

Благодаря на всички за изчерпателните отговори!!! Или Л200 не се карат или няма информация за тях или пък хората са неотзивчиви! Вместо да разберете това като предизвикателство, го приемате като поредната тема на която може да не се обърне внимание, по-добре така отколкото форума да се обогати!

Коментар

Пич, що си мислиш че някой не иска да ти даде информация, или че го мързи. Що не си помисли че Л 200 от тия години карат много малко хора които пишат тука. Колегата по горе ти е дал каквото знае, а ти сега ни се караш що толкова малко знаеме и що ни мързи.

Като никой не може да ти каже, отваряш го и гледаш!
          Последно редактирано от Паджеровод; 18-05-08, 22:19. Причина: сливане на 2 поста

Коментар

Така е, и като го отворя - пиша тук, какво съм видял вътре! Благодаря все пак!

Коментар

Не се сърди, и аз не бях прав, реагирах доста неадекватно.
              Бъди сигурен обаче, че ако някой от пишещите тук знаеше, щеше да ти каже.
              Така се почва, ходиш по майстори които не ти обръщат внимание, питаш и никой нищо не ти казва, и най накрая ти писва и взимаш джипа в свои ръце. Ако си обичаш джипките и не са ти вързани ръцете, ще се справиш.
              После е голям кеф да помогнеш, или да дадеш съвет на някой по неопитен колега.
              Успех и пиши какво става, или ако има друг проблем, може и с нещо да бъдем полезни.
              Андро.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X