Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със светлините

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със светлините

На мен също не ми светят светлините на заден ход, както и големите стопове и мигачи... работят само тези малките, които са на бронята!
    Можете ли да кажете от какво е ? Дали някакъв кабел прекъсва или нещо друго, а също се сетих,че и вътре лампата ми свети само като вратата е отворена! Като реша да я светна на затворена врата не става нищо!!! Кво е тва не знам?
    Последно редактирано от Паджеровод; 21-04-08, 21:21. Причина: Правопис
    НЕ ИСКАМ МНОГО,ИСКАМ ВСИЧКО!:D

До: Проблем със светлините

започва се принципно от крушките,предпазители,а за светлините на задната има и датчик/по всяка вероятност/... най-лошия вариант е прекъснат кабел-е не е болка за умиране ,пуска се нов!

Коментар

Светлините за заден ход и на мен не ми светят.Оказа се датчик на шибано място и ще чакам да дойде време за смяна на съединител за да го сменя.Имало и някакъв начин за смяна през купето ама ...Големите стопове всъщност са светлини за мъгла и се включват с отделен бутон от таблото.Мигачите и стоповете на паджерото са си на бронята.Там трябва да си работят.Ма ти си много готина и напориста.Питай за всичко тук хората са отзивчиви.Дай снимки на това панчарево да го видиме.
      Grand Cherokee WJ 4.7 V8
      Това е положението.

Коментар

еми искам да знам .....аз все си питам щото ми е интересно,а и друго си е да знаш някой като те пита нещо
        а за снимките трябва да го снимам по хубаво и ще го кача да ви се изфукам..... много си го обичам!!!
        НЕ ИСКАМ МНОГО,ИСКАМ ВСИЧКО!:D

Коментар

Grand Cherokee WJ 4.7 V8
          Това е положението.

Коментар

Aз пък гледах едно Паджеро, на което вместо стоповете дето са на едно с габаритите на бронята, светеха тези големите горе, дето по принцип са за мъгла. При мене те се пускат с копчето за мъгла от таблото, но си мислех не може ли да се разменят някъде кабелите по инсталацията, така че за стопове да светят като на онова което видях горните, пък с копчето за мъглата да се "подсилват" габаритите? Иначе при мен задния ход работи и като го включа отад става като ден

Коментар

Първоначално публикуван от Chilio Преглед на мнение
              Aз пък гледах едно Паджеро, на което вместо стоповете дето са на едно с габаритите на бронята, светеха тези големите горе, дето по принцип са за мъгла. При мене те се пускат с копчето за мъгла от таблото, но си мислех не може ли да се разменят някъде кабелите по инсталацията, така че за стопове да светят като на онова което видях горните, пък с копчето за мъглата да се "подсилват" габаритите? Иначе при мен задния ход работи и като го включа отад става като ден
              Може,но не знам как защото колата така си я взех Но все пак може да се направи,просто попитаи някои жичкаджия

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X