ако някой може да помогне може и употребяван на добра цена и разбира се да е здрав
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помагайте за радиатор за 3000 V6 150к.с.
Свий
X
-
До: Помагайте за радиатор за 3000 V6 150к.с.
Радиатора ли е причината или почваш по метода на изключването.
Идеята да почнеш с термостата, както те посъветваха в другата тема въобще не е лоша. Онзи ден една Астра с подобни сиптоми - на високи обороти и в движение неможе да охлади, перката не включва, завира... а на място сичко е ОК.... оказа се скапан термостатDon't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
LZ1BGD
-
колега,с риск да стана досаден пак бих ви посъветвал да бързате бавно...все ми се струва,че тръгвате "от зад на пред"-радиатора е последното нещо,а вие тръгвате от него.
аз лично бих започнал от бушон,после бих погледнал темперетурния датчик,идва ред на термостата,евентуално водната помпа,има малка вероятност за гарнитура на глава,но тогава би трябвало да се губи антифриз и да няма никакво парно,а чак последното е радиатора!
Е ако сте решили да си вземете един резервен,sry...не съм разбрал значи
Коментар
-
колеги нямам никакви грижи с загряването ако карам до 120км.загрявам само когато го ръчкам по баирите даже в събота бях с него на стара загора и очаствах никви грижи, загря ми само на един баир се зарових до праговета и 15мин. буксувах напред-назад. на радиатора му няма повече от половината ламелчета между ребрата.направо падат сами от горе до долу, мисля че това е от химикалите в австрия които полагат по пътя
мерси всепак за инфото.ако някой може да помогне за радятор нека пусне информация.OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
www.offroadprimorsko.com
0899883765
Коментар
-
Не мога да изровя телефон на Нисенс от нета, само адрес в София. Те обаче изпращат и в провинцията. Ще попитам 1 приятел, наскоро купи от тях и много вероятно да има телефон. Цените не са безбожни, а радяторите са добри...
Коментар
-
Първоначално публикуван от lubenti Преглед на мнение0887860462 Миша се казва човека и ще ти намери радиатор на 100%
Кажаи му че Любо от цска ти е дал тел.
Успех.... и понеже не видях от къде си, да знаеш, че човека се намира в СофияOFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
www.offroadprimorsko.com
0899883765
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар