Обява

Свий
Няма добавени обяви.

помагаите ГРЕЕНЕ ПАДЖЕРО 3000 150К.С.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• помагаите ГРЕЕНЕ ПАДЖЕРО 3000 150К.С.

МОЛЯ помагаите греене паджеро 3000 в6 150к.с. отворих термостата принудително промих системата с химия перката ми работи така мисля като му дам газ се върти като луда. като го карам нормално грацко извън грацко до 100км. не грее държи си норм. темп. започна ли да го ръчкам по баири или след 120км.започва да ходи към червено. може ли проблема да идва от това че ми ги няма половината ламели на радиатора.

МОЛЯ ПОМАГАИТЕ ЧЕ В СЪБОТА НЯМА ДА МОГА ДА ДОИДА НА СТАРА ЗАГОРА
    OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
    www.offroadprimorsko.com
    0899883765

До: помагаите ГРЕЕНЕ ПАДЖЕРО 3000 150К.С.

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
    МОЛЯ помагаите греене паджеро 3000 в6 150к.с. отворих термостата принудително промих системата с химия перката ми работи така мисля като му дам газ се върти като луда. като го карам нормално грацко извън грацко до 100км. не грее държи си норм. темп. започна ли да го ръчкам по баири или след 120км.започва да ходи към червено. може ли проблема да идва от това че ми ги няма половината ламели на радиатора.

МОЛЯ ПОМАГАИТЕ ЧЕ В СЪБОТА НЯМА ДА МОГА ДА ДОИДА НА СТАРА ЗАГОРА
    Проверявал ли си гарнитурата на главата - надути съединения, мехурчета в разширителния съд, загуба на антифриз...
    Като си го промивал обезвъздуши ли се добре системата?
    Под "ламели" разбираш тънките ламаринки между отвесните клетки или самите клетки. Ако има изолирани/прекъснати клетки е възможно да е от това, но рябва да ти е загрявало и друг път.
    Don't hunt IF you can't kill
    първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

възможно е да има износване на водната помпа самите лопатки и почва да загрява на по високи обороти
      vw passat B5 1.9tdi 1997 110 hp
      Suzuki GSR600 98 hp
      Nissan Pathfinder 174 hp
      0878222 три 3 шест

Коментар

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
        може ли проблема да идва от това че ми ги няма половината ламели на радиатора.
        Не знам какво значи това, но май от там трябва да започнеш. Смяна на радиатора и ако след това проблема остава ще търсиш нататък по веригата.

Коментар

колега,с уточнението,че съм "първи стъпки" относно този вид автомобили,но все пак с над 20 годишен опит около ДВГ бих искал да отбележа:
          1.ламелите на радиатора не вервам да са се скапали от раз,така,че да тръгнеш от тук...
          2.за гарнитурата на глава-би трябвало първо да нямаш отопление,второ да се губи бая охладителна течност,загряването е следствие
          3.като по лесно защо не започнеш с термостата,после евентуално водната помпа...

Коментар

Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнение
            Проверявал ли си гарнитурата на главата - надути съединения, мехурчета в разширителния съд, загуба на антифриз...
            Като си го промивал обезвъздуши ли се добре системата?
            Под "ламели" разбираш тънките ламаринки между отвесните клетки или самите клетки. Ако има изолирани/прекъснати клетки е възможно да е от това, но рябва да ти е загрявало и друг път.
            не ми е загрявали до сега сигурно за това 4е беше студено времето.а проблеми с мотора за сега няма.
            OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
            www.offroadprimorsko.com
            0899883765

Коментар

Пробвай като загрее внимателно с ръка да спреш перката ако спре значи не работи

Коментар

Първоначално публикуван от яворчо Преглед на мнение
                Пробвай като загрее внимателно с ръка да спреш перката ако спре значи не работи
                С РЪКА ?!? А ако работи? Ще оставиш човек без пръсти, бе.
                С навит на руло вестник по става. И моля ти се недей да даваш подобни съвети в бъдещо.......
                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Правил съм го ,не казвам да си пъхне директно пръстите в перката а по посока на въртенето леко от страни.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X