Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още един горд собственик на ПАДЖЕРО 2!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Още един горд собственик на ПАДЖЕРО 2!

Е, както някои вече разбраха и аз си взех едно Паджеро!
    Та джипа е 1995г. производство, 2.8 TDI, SUPER SELECT, с твърд блокаж на задният мост и регулация твърдостта на амортисьорите, дълга база с абсолютно всички възможни екстри, без кожен салон, но скоро ще му бъде сложен!
    Снимки ще кача утре!
    Джипа го взех за всекидневна употреба и леки цър-пър разходки евентуално, без трошене!
    Имам си джип за Хард изпълнения, който съвсем скоро ще излезе от бокса!
    Първите ми впечатления от Паджерото са много добри - вози меко, голям е, има екстри бая и т.н.
    Джипа в момента има следният проблем - когато набира прекъсва и харчи много, вследствие на това предполагам.
    Може ли колегите, които се занимават и са запознати добре с тази марка, да ме посъветват къде да го закарам, за да отстранят този проблем!
    Джипа беше два дни в Супер Дизел на околовръстното и не можаха да го оправят - казаха, че трябва да се свали помпата, за да се регулира(евентуално ремонтира), но те не могат да я свалят, та да го закарам аз в друг сервиз, там да свалят помпата и да им я занеса.
    Та бих искал да ме насочите към сервиз в София, където хората са професионалисти, знаят какво правят и ще отстранят проблема, какъвто и да е той!!!
    Благодаря предварително!

До: Още един горд собственик на ПАДЖЕРО 2!

Честито!
    Това прекъсване от началото ли го имаше или се появи в последствие? Горивния филтър си сменил разбира се.
    Сложи някоя добавка за горивото и покарай така, премери компресия на цилиндрите, мисълта ми е да не бързаш прекалено много да сваляш помпата.

Коментар

Е МИШО и аз така

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
        Честито!
        Това прекъсване от началото ли го имаше или се появи в последствие? Горивния филтър си сменил разбира се.
        Сложи някоя добавка за горивото и покарай така, премери компресия на цилиндрите, мисълта ми е да не бързаш прекалено много да сваляш помпата.
        Всички масла и филтри навсякъде са сменени, с най-добрите естествено!
        Имах съмнения и в гърнетата, защото едното беше изгнило, а другото правено в час потрудово с по-малка тръба от оригиналната и съответно смених цялата генерация от колекторите до задната броня с WALKER.
        Слагах и добавка вече, пак най-добрата, но промяна няма.
        Изчерпах се! Козата си сака пръч!
        В Супер Дизел ми смениха електро-магнитиният клапан и правиха някакви регулировки на помпата и положението се подобри, но проблема пак си остана, само че по-малък. Колата си набира супер, просто прекъсва за миг, и в този момент изчади черничко отзад!
        Последно редактирано от MDRAZHEV; 09-03-08, 02:09.

Коментар

Качи дюзите на стенд.

Коментар

Честито!
            Имам същият модел ,1995г. производство, 2.8 TDI, SUPER SELECT.И същият проблем ходих на сервиз замериха му компресията ,показа ето това.Чудя се дали да му сипя добавка.
            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от яворчо Преглед на мнение
              Честито!
              Имам същият модел ,1995г. производство, 2.8 TDI, SUPER SELECT.И същият проблем ходих на сервиз замериха му компресията ,показа ето това.Чудя се дали да му сипя добавка.
              Незнам на този модел колко трябва да бъде според производителя, може да се провери предполагам, но ми изглежда добре.
              Реши ли проблема или и ти като мен все още се чудиш къде да го закараш?

Коментар

Смятам да сложа от тази добавка Форсан няколко приятели ми я похвалиха и ще видя дали ще има промяна. В сервиза където ми замерваха компресията казаха че не е от помпата и от дюзите.
                Посъветваха ме да извадя маркучето от, има една джаджа която била за екологията извадих го и ми се стори че има промяна , но пак сякаш
                като му подавам по рязко газ за секунди се спъва.

Коментар

Е какъв е тоя сервиз, където ще ти кажат не е това или онова, ама не знаем какво е?
                  Тя може просто да си смучи въздух лекичко отнякъде например, ама дай да сменим целият двигател!!!
                  Точно за това става въпрос, точно за това питам хората, които се занимават отдавна с тази марка, да ме насочат в сервиз, където работят професионалисти, ще си прегледат всичко и което нужно, ще го сменят, за да отстранят проблема!!!
                  А няма да се почнат приказките на Шехерезада или по-точно в превод, в прав текст - НЕ ЗНАЕМ И НЕ МОЖЕМ, ЗАЩОТО СМЕ СИ НЕКАДЪРНИЦИ!!!

Коментар

Мише,на тия симптоми(леко прекъсване и пропушване на повечко черно отзадзе),обикновено излиза или турбина,или управляние на турбина(тя също се настройва).Може да заяжда "уестгейта".Това е клапан,който се отваря при налягане по-високо от допустимото,после се затваря.Виж да не е там проблема.Да не дозатваря.
                    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Мишо честито.
                      хубавец .доста запазен изглежда.дълго и безаварйно .

Коментар

Май точно този клапан го смениха в Супер Дизел и те твърдят, че всичко е о'к, а трябва да се свали помпата, за да й се направи реглаж. Аз предпочитам да си закарам колата в един сервиз, в който да си я погледнат от А до Я и да си отстранят проблема, без да ме занимават с занеси това там или донеси онова. Първо нямам време да го направя, второ предпочитам да я оставя при един човек(сервиз) и той да си направи каквото е необходимо, за да отстрани проблема и после ако нещо не е наред, да знам от кой да търся отговорност!!!

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                          Мишо честито.
                          хубавец .доста запазен изглежда.дълго и безаварйно .
                          Мерси, сега ще го снимам, да го видят и другите!

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                            Мише,на тия симптоми(леко прекъсване и пропушване на повечко черно отзадзе),обикновено излиза или турбина,или управляние на турбина(тя също се настройва).Може да заяжда "уестгейта".Това е клапан,който се отваря при налягане по-високо от допустимото,после се затваря.Виж да не е там проблема.Да не дозатваря.
                            Соти помагай приятелю!
                            Ти познаваш половин София, другата половина те познава теб - къде да я закарам?!
                            Честно казано се колебая между Рубин, Ратола и Балканстар, но като чета насам натам из форума, чувам и виждам негативи и за трите сервиза!
                            Единственото нещо, в което съм сигурем, че и на трите места частите са наистина оригинални от Митцубиши, а аз предпочитам да дам някой лев отгоре, но да съм сигурен, че купувам истински неща!
                            Бих се навил да купя нещо от друг магазин, само и единствено, ако някой колега от форума ми каже отиди там и купувай смело(демек проверен магазин)!
                            Но честно казано, след като изчетох почти всичко във форума, не успях да разбера аджеба от къде можем да купуваме хубави(оригинални) части за Митсубиши Паджеро 2?
                            Виж ако беше Г-класа................

Коментар

Първоначално публикуван от MDRAZHEV Преглед на мнение
                              Джипа го взех за всекидневна употреба и леки цър-пър разходки евентуално, без трошене!
                              Имам си джип за Хард изпълнения, който съвсем скоро ще излезе от бокса!
                              Мише честито!Сега да не забравиш Г-то,като седна на меко и широко.
                              B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X