Какви марки масла бихте ми препоръчали за диференциалите и хидравликата.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какви масла бихте ми препоръчали
Свий
X
-
До: Какви масла бихте ми препоръчали
Най-доброто масло е ... хубавото!!!
Колега, да не съм ясновидец, че да знам каква ти е колата???
Може би някакво Мицубиши ли какво???
Поне да беше писал: модел, година, двигател .... LSD има ли ??Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
-
Мицубиши паджеро 2
Мисля че като е в тази категория на митсубиши и в форум за offroad няма да е лада самара
Коментар
-
Първоначално публикуван от яворчо Преглед на мнениеБлагодаря ви много за съветите
ако си с лсд ти трябва масло с добавка за лсд то.ако си твърд блокаж друго мало.на скоростите рядко масло синтетика или полу.на раздатка и преден мост диференциално масло.марка ти си избираш.
ходи в един свистин сервиз и там ще ти сменят квото трябва.
ако е свестен де.
Коментар
-
Аз ходих миналата седмица при Митко Фулдата и след справка при производителя MITSUBISHI и сайта на CASTROL, ми наляха (в новият ми джип, за който ще пиша по-късно) пълна синтетика 75/90 CASTROL (точният модел на маслото сега не мога да се сетя, но го имам записано), което покрива GL4 и GL5, навсякъде - скорости, раздатка и диференциали.
Джипа е MITSUBISHI PAJERO 2, 2.8 TDI, 1995г. производство, SUPER SELECT, с твърд блокаж на задният мост.
Аз лично за пръв път виждам в диференциал да се налива такова рядко масло и малко учудих, но Митко каза това е, а на него може да се вярва!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар