Обява

Свий
Няма добавени обяви.

още едно паджеро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• още едно паджеро

здравейте колеги да споделия че и аз от днес съм с паджеро 2500ТДИ с мотор 4Д56 и автоматична скоростна кутия и кутия и окачване TJM и брония ARB .Предстои ми пълно обслужване на джипа молия даите ми ниакакв савет за масла ,ролки ,ремаци и филтри.ако може и ниакои сервиз на които може да се има доверие за което предварително ви благодариа.

До: още едно паджеро

Ха честито! Престраши се значи на автомата! Тъкмо ще споделяш впечатления. Аз нямам такива, но от това, което чета... руснаците са много доволни, те си внасят масово от Япония, нищо, че са с десни волани и автоматици!

Коментар

Първоначално публикуван от plamen76 Преглед на мнение
      здравейте колеги да споделия че и аз от днес съм с паджеро 2500ТДИ с мотор 4Д56 и автоматична скоростна кутия и кутия и окачване TJM и брония ARB .Предстои ми пълно обслужване на джипа молия даите ми ниакакв савет за масла ,ролки ,ремаци и филтри.ако може и ниакои сервиз на които може да се има доверие за което предварително ви благодариа.
      Честито колега.Сега остава да кажеш кога ще го тестваме.

Коментар

Честито колега.
        Дай някоя снимка, коя година е, за кви пари го взе, че и аз май ще взимам Паджеро дълга база.

Коментар

Честито и да те радва много вкл. и автоматика

Коментар

Първоначално публикуван от Spectator Преглед на мнение
            Честито и да те радва много вкл. и автоматика
            здравеите засега ме радва и то много за тестване в наи скоро време ама първо да го обслужа за което незнам каде в ратола ли даите ниакакви идеи.A колегата дето пита коиа година е модел 1995г.докарано е от англиа взех го за 6500 лв.в много добро състоиание само дето има странен шум или по точно вибрациа при потеглиане до 30,40 км. и слет това се губи незнам от какво е молиа даите идеи,от окачването ли скорости или раздатка незнам кажете при кои доктор да го закарам предварително ви благодариа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X