здравейте колеги да споделия че и аз от днес съм с паджеро 2500ТДИ с мотор 4Д56 и автоматична скоростна кутия и кутия и окачване TJM и брония ARB .Предстои ми пълно обслужване на джипа молия даите ми ниакакв савет за масла ,ролки ,ремаци и филтри.ако може и ниакои сервиз на които може да се има доверие за което предварително ви благодариа.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

още едно паджеро

Свий

X
- 

До: още едно паджеро
Честито колега.Сега остава да кажеш кога ще го тестваме.Първоначално публикуван от plamen76 Преглед на мнениездравейте колеги да споделия че и аз от днес съм с паджеро 2500ТДИ с мотор 4Д56 и автоматична скоростна кутия и кутия и окачване TJM и брония ARB .Предстои ми пълно обслужване на джипа молия даите ми ниакакв савет за масла ,ролки ,ремаци и филтри.ако може и ниакои сервиз на които може да се има доверие за което предварително ви благодариа.

Коментар
 - 

До: още едно паджеро
здравеите засега ме радва и то много за тестване в наи скоро време ама първо да го обслужа за което незнам каде в ратола ли даите ниакакви идеи.A колегата дето пита коиа година е модел 1995г.докарано е от англиа взех го за 6500 лв.в много добро състоиание само дето има странен шум или по точно вибрациа при потеглиане до 30,40 км. и слет това се губи незнам от какво е молиа даите идеи,от окачването ли скорости или раздатка незнам кажете при кои доктор да го закарам предварително ви благодариаПървоначално публикуван от Spectator Преглед на мнениеЧестито и да те радва много вкл. и автоматика

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
 Престраши се значи на автомата! Тъкмо ще споделяш впечатления. Аз нямам такива, но от това, което чета... руснаците са много доволни, те си внасят масово от Япония, нищо, че са с десни волани и автоматици!

Коментар