Такъв е избора и въпросът ми е при оглед на такъв джип, къде трябва да се гледа за удъри, дефекти или някакви деформации или повреди, къде са им слабите места, кое се поврежда най- често или кое дефектира няй- често, също така къде се проявява ръждата най- рано, кое е показателно за километрите на автомобила, изборът е: Mitsubishi PAJERO 2 2.5 TDI, 174000km, 1995- 96г., Super Select и климатик, внос от Италия.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Покупка на Mitsubishi PAJERO 2 2.5 TDI
Свий
X
-
До: Покупка на Mitsubishi PAJERO 2 2.5 TDI
Първоначално публикуван от Christo Преглед на мнениеТакъв е избора и въпросът ми е при оглед на такъв джип, къде трябва да се гледа за удъри, дефекти или някакви деформации или повреди, къде са им слабите места, кое се поврежда най- често или кое дефектира няй- често, също така къде се проявява ръждата най- рано, кое е показателно за километрите на автомобила, изборът е: Mitsubishi PAJERO 2 2.5 TDI, 174000km, 1995- 96г., Super Select и климатик, внос от Италия.
Ама айде... на мен нямаше кой да ми дава съвети и първия път се прецаках яко. За да не се прецакаш и ти провери следните неща:
1. Това дали е удряно не е болка за умиране ако е направено качествено - може да минеш стенд за смерване и да ти кажа дали е усукано....
2. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРОВЕРКА ЗА ДУХНАЛА ГАРНИТУРА НА ГЛАВАТА - при добре загрят двигател вадиш маркуча, който отива от радиатора до разширителя и го потапяш във вода, ако бълбука - излизат мехурчета - бегай с 300!!!
3. Провери и за ръжда по шасито - най-често около задния мост.
4. Проверяваш и режимите на раздатката дали работят всички, дали включва предното, шумове и т. н.
5. Проверяваш и турбината - махаш двата маркуча от нея, през отвора на входящия хващаш с два пръста оста на турбината и проверяваш за радиален и/или аксиален луфт. Изходящият маркуч не трябва да е прекалено омаслен, което е показателно за състоянието на турината...
Общо взето това за мен са значимите неща отстраняването на които е доста нерво- и ресурсо- емко, другото се оправя....
Надявам се да ти помогна, късмет с избота ти желая!!Don't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
LZ1BGD
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар