Здравейте колеги! Карам или по-скоро карах джипка около месец и половина и... издухах мотора. За 3000км не усетих нищо неестествено (като се има предвид, че не разбирам от двигатели и това ми е първата джипка). Първото странно нещо беше загубата на парно от време на време и то при постоянна висока скорост, не му обърнах внимание защото взе, че се самооправи. Пътувах от Варна през Бургас, Пловдив и така до София. Там 4 дена по паветата и Софийските дупки никакви грижи... до момента в който на път за Бургас ... абе стигнах само да Пазарджик. Карах със около 120-130 до ОМВ бензиностанцията преди Пазарджик, пак без проблеми там презаредих, кафета...около 30мин налях и присадка за почистване на системата и т.н. След 13 километра пак с 120-130км.в час без никакво предупреждение(стрелката на темп си беше под средата) японката угасна. Спрях в аварийното... едни пушилки се издигнаха откъм двигателя...отварям двигателя масло се разхвърчало, охлаждащата течност кипи...викам си не е на добре :-(.
Не знам аз ли и я презорих, присадката ли нещо осра пейзажа... или проблема с парното е бил всъщност признак за назряващ проблем с охлаждането...
Значи колата е Паджеро 2 ГЛС къса база 2.5тди 94г на 225хил.км. От Корект 2002 - (там мои близки се обадиха и ми пратиха платформа да върнем японката до София) след като я отвориха.... ми поставиха диагнозата стопено бутало на първи цилиндър, втори цилиндър много надран... евентуално за последен ремонт, евентуално пукнат блок(не е сигурно още) утре ще има още...новини по въпроса. Казаха ми, че ще ми дадат цифри, за ремонт, ако е възможен и за смяна на целия мотор с друг втора употреба.
Та след цялото това есе дето изписах да си изплача мъката въпроса ми е... кое ще ми препоръчате???
Ремонт или смяна на двигател?
Мисля си,че ремонта звучи по-добре, поне ще се сложат нови части, а новия стар мотор... не се знае ....пък и смяната на документите в кат, няма ли да е гоям зор и ооооще разходи?
Не знам аз ли и я презорих, присадката ли нещо осра пейзажа... или проблема с парното е бил всъщност признак за назряващ проблем с охлаждането...
Значи колата е Паджеро 2 ГЛС къса база 2.5тди 94г на 225хил.км. От Корект 2002 - (там мои близки се обадиха и ми пратиха платформа да върнем японката до София) след като я отвориха.... ми поставиха диагнозата стопено бутало на първи цилиндър, втори цилиндър много надран... евентуално за последен ремонт, евентуално пукнат блок(не е сигурно още) утре ще има още...новини по въпроса. Казаха ми, че ще ми дадат цифри, за ремонт, ако е възможен и за смяна на целия мотор с друг втора употреба.
Та след цялото това есе дето изписах да си изплача мъката въпроса ми е... кое ще ми препоръчате???
Ремонт или смяна на двигател?
Мисля си,че ремонта звучи по-добре, поне ще се сложат нови части, а новия стар мотор... не се знае ....пък и смяната на документите в кат, няма ли да е гоям зор и ооооще разходи?
Коментар