Айде отново поредния ми въпрос 
От едно известно време от дясната гума при движение с около 130-140 км/ч започва зверско виене а при 160 преминава направо в хрупане/пукане. 1-2 пъти го напънах и ме уплаши, веднага го вкарах в сервиз, казаха ми че на вътрешното каре му е скъсан маншона и имало някакъв лагер който си е "изплюл" греста и от там идва проблема. При високата скорост съчмите се бият една в друга
Сиреч карето е спешно за смяна, и малко отклонение т.к след ремонт на предница и дадени 1100 лева, от които "уж" 600 бяха за части вече от тук части не купувам, камоли разни пишман майстори да ми ги купуват. Части поръчвам само от вън, защото комплект съединител феродов диск, огледален, кошницата и лагерите всичко ми излиза от Англия 140 лева, а тук в Балкан Стар се изхвърлиха с цифра над 600 лева
реших и карето да си поръчвам. Обаче не знам как е на английски термина, а и как изглежда, някой може да ли ме упъти със снимчица или да каже термина 
Мерси предварително

От едно известно време от дясната гума при движение с около 130-140 км/ч започва зверско виене а при 160 преминава направо в хрупане/пукане. 1-2 пъти го напънах и ме уплаши, веднага го вкарах в сервиз, казаха ми че на вътрешното каре му е скъсан маншона и имало някакъв лагер който си е "изплюл" греста и от там идва проблема. При високата скорост съчмите се бият една в друга

Мерси предварително
Коментар