Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pajero 3,2DID?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Pajero 3,2DID?

Здравеите решил сам да си купувам Pajero 3,2DID(160к.с.)ръчни скорости но не знам почти нищо за модела,ако може някои да сподели реален опит и впечатления за двигател,окачване и изобщо заслужавали си машината.Ще се ползва предимно за асфалт с леки излизания изван пътя. Благодаря ви предварително.

До: Pajero 3,2DID?

Ще се радвам и аз да прочета преки впечатления от първа ръка. Ако няма такъв колега тук ще ти дам на ЛС връзка за друго място колкото и да не ми се иска

Коментар

Здравеите, вЪпросЪТ ми беше малко спешен понеже утре заминавам за Белгия и всякаква информациЯ би била полезна,отивам за тази машина.Благодаря предварително
      Прикачени файлове

Коментар

Добре, щом е спешно виж тук.

Коментар

Много благодаря за предоставената информация

Коментар

Колега Паджеровод, не знам защо се притеснявате да дадете линк към клуб Мицубиши. Аз лично мисля че това е един доста уравновесен сайт със стойностни изказвания (изключвам темите за офтопик).
            Аз поне си го чета от година и половина и съм доволен от информацията в него. Да не споменаваме че колегата Б.Александров пише и на двете места и дава много ценна информация за марката. Ако притесненията Ви са свързани с Правилата на този форум, то оставам без коментар.

Коментар

Не, доколкото знам няма правило, забраняващо да се дават връзки към други форуми. Просто ми се искаше тук някой да сподели впечатления, защото до сега си говорим предимно за по-старите модели.
              Аз също съм регистриран и във форума на Мицубиши и ми харесва, но предимно чета в него. А на колегата Б. Александров съм му благодарен за инфото, файловете и връзките, които ни е предоставил.

Коментар

Aз карах около година Pajero 2003 3.2diD,автоматик,къса база.Сега го смених отново със Тойота.
                Сравнявам на база TLC 120 и TLC 100.

Колата е доста по "дървена" като возия и качество на материалите,но цената е два пъти по ниска.За сметка на това е пълно с глезотии - типтроник,ел.седалки,шибедах с много функции,авт.фарове,тракшън контрол,ESP и др.
                Много по-стабилна на път от Toyo- предполагам заради активното окачване/А рамена/.Влиза в завой спокойно сус 120-130......немислимо със 120-ката
                На офф път също вози много стегнато,никакви проблеми за периода.Типтроник-а се държи еднакво добре и в двата режима.
                Най-големи адмирации имам към скоростите.СуперСелект-а е уникален.Задно,4х4,4х4 блок,4х4 бавни.Смяна от заден мост към 4х4 до 100км/ч.Дразни ме факта че на бавни задължително се включва централен диф.Като проходимост съм я вкарвал в доста тежки трасета зорлем и не съм имал никакви грижи.Тегли ремркета до 3 тона без да ги усети/имам предвид автоматика/
                Но имах доста проблеми откъм двигател.

От 90000 до 135000:

1.сменени дюзи след 2000км в БГ.
                2.Скъсана ангренажна верига!!! - доста скъп ремонт,но сега колата е като нова/естествено след като купих всичко ново /
                3.Като цяло висок разход на гориво за тази кола - все пак не е TLC 100.

Като цяло колата е много добра, особено ако се случи на добра......
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от Александър Вълков - Outback; 13-02-08, 00:08.
                IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

И аз да споделя малко впечатления отдалече, тъй като не притежавам Паджеро.

Миналата година, когато търсих да си взема нещо 4х4 пред три марки и модели Гранд 2.7grd автоматик, ТЛК 120 дизел ръчна с.к. и Паджеро 3.2DID авт.с.к като динамика най много ми хареса ТЛК, като стабилност на пътя най добре беше Паджерото. И с трите джипа минах през сух, но неравен горски път. Пак най добре се държеше паджерото, но определено с автоматика не му достигаше мощност. Иначе в него имаше най-малко клатене от трите и най-голямо чувство за стабилност на пътя и извън него. Проходимост не съм тествал, т.к. беше лято, а и все пак това са коли на моите приятели.
                  Ще пиша само за паджерото. Собственика му е първи, много си трепери на автомобила, има личен шофьор, но много неща е ремонтирал по него. на 135 000 км. е сменил цял двг., като преди това е сменял 1 път разпръсквачи. Двг. е бил за основен ремонт, но т.к. застрахователя му го поема го е сменил целия. Приоритетно почти винаги зарежда от Шел, /бензиност. е най близо до селото в което живее/ а в сервиза са му казали, че проблема е в нафта с високо съдържание на сяра. Докато е бил нов до 50-60 000 км. разхода му средно без градско-живее на село е бил около10.5л/100 км., а последно преди да го смени около 12.5л/100км. Сменяно е и нещо по окачването, но тъй като той не разбира, не знае точно какво, но не е било много скъп ремонт. Сега е на близо 200 000 км.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X