Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво мислите за това Паджеро?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво мислите за това Паджеро?

Туй с цената трудно да се каже без да се гледа наживо.
    Ако е изрядно състояние със сервизна книжка - според мен може да оправдае парите. Ако е средна хубост - над 7-7500 не бих дал.

Коментар

Гледането на живо ясно, цената ме учуди, тъй като до сега за два месеца търсене дълга база с климатик и ляв волан под 11000-12000лв не видях, а това е само 9400лв!
      7000-7500лв, които споменаваш не са ли прекалено малко?А това е дори "Паджеро Спорт" - не че знам каква е разликата между него и "обикновенно Паджеро" де......
      По въпроса Паджеро съпоставено с Маверик какво мислиш?
      Ето го Форд-а - като екстри ме устройва, изглежда и много запазен :
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=23984
      2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
      2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
      2007 HOMDA FMX 650

Коментар

Защо смяташ че като е Спорт е нещо над "обикновеното" Паджеро ?
        Не съм фен на Маверик/Терано 2 (ама пък съм пресен с Терано 1).
        Просто смятам че цената е висока ако колата има забележки - и то най-вече защото "средна хубост" значи изненади в размер на 2-5 000 лв после. А и все пак казвам какво мисля - собствено мнение. Такива пари аз поне не бих дал за тази.

Коментар

Не знам дали спорт-а е нещо повече от обикновенното - ако някой ми обясни ще съм благодарен!
          Значи с две думи ако джипа е в много добро състояние /отделно от пукнатите пластмасови брони отпред и смачканата степенка, което пък ме кара да си мисля, че има удар отдолу/ и не се предвиждат някакви фрапиращи разходи след покупка цената е нормална за 93г. Паджеро дълга база с климатик.
          Ако се абстрахираме от това дали сме фенове или не, кое е по-практично от двете марки и модели - Паджерото или Маверика - изчетох цялата тема за частите, но не открих почти никаква информация относно цени и срокове за доставка и за двете машини........
          2007 HOMDA FMX 650

Коментар

като цена на нови части паджерото е по скъпо.като цена за части втора ръка паджерото е по ефтино.
            но пък паджерото е по здраво.и повече екстри.по широки мостове и от там по стабилен на пътя.
            цената за това е добра.но обърни внимание за ръжди на шасито.по точно на задна дясна арка на шасито.почти всички които съм виждал от там започват да гният.те са си предразположени към гниене.
            не е ясно дали има супер селект .но на място ще видиш.
            виж и номера на шасито той е точно там където започват да гният .отдясно на шасито.
            сега видях.комлектацията е без супер селект.а комплектация спорт.има бързи бавни и евентуално лсд на задния мост.няма блокировка на междиния диф.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
              като цена на нови части паджерото е по скъпо.като цена за части втора ръка паджерото е по ефтино.
              но пък паджерото е по здраво.и повече екстри.по широки мостове и от там по стабилен на пътя.
              цената за това е добра.но обърни внимание за ръжди на шасито.по точно на задна дясна арка на шасито.почти всички които съм виждал от там започват да гният.те са си предразположени към гниене.
              не е ясно дали има супер селект .но на място ще видиш.
              виж и номера на шасито той е точно там където започват да гният .отдясно на шасито.
              сега видях.комлектацията е без супер селект.а комплектация спорт.има бързи бавни и евентуално лсд на задния мост.няма блокировка на междиния диф.
              Извинявам се за спама , но Коко , би ли ми обяснил по какво се познава дали е супер селект или не? Някакви външни признаци по които да се разпознава?

Коментар

лоста за раздатката има много положения.от нормално положение назад да е лоста си само на задно.при преместване малко напред си с двойно.при преместване още малко напред си с двойно и блокаж на раздатката.при преместване напред и веднага надясно си с блокаж на раздатката и на бавни.
                отделно на барчето под касетофона има копче за блокаж на задния мост.твърд блокаж.
                отстрани като се погледнат главините на предните колела където са хъбовете се вижда че няма хъб.по точно има но е зацепен постояно и е малък .нищо не пише на него.
                на таблото между километража и оборотомера има индикация за всяко положение на раздатката .
                и най важнато супер селекта позволява каране с двойното и на сух асфалт до максимална скорост.

Коментар

Благодаря ти!

Коментар

Коко, благодаря за изчерпателните отговори!
                    За цените на частите ми стана ясно.Само да попитам, това че не е със Супер Селект, за моите нужди предполагам не е проблем, има си задно, бързи и бавни 4x4, ЛСД все още не знам какво е, при положение, че няма да се ползва в кал и тежък офф смятам, че ще върши работа.А това, че не може да се кара 4x4 на сух асфалт също не ме притеснява, ще си го карам само на задно.......
                    2007 HOMDA FMX 650

Коментар

не е проблем че няма супер селект.много малко имат.лсд е вид блокаж.който е постоянен и само при завой и натоварване изтърва.по принцип всички паджерота го имат но като поостарее и се износва.няма проблем че не работи и така си върви.

Коментар

не е проблем че няма супер селект.много малко имат.лсд е вид блокаж.който е постоянен и само при завой и натоварване изтърва.по принцип всички паджерота го имат но като поостарее и се износва.няма проблем че не работи и така си върви.
                        А какво ще кажеш за скоростните кутии , казват че били много чупливи? Извинявай , че ти досаждам с въпросите си , ама ако не хора като теб кого друг да питам? По-специално се интересувам от 2,8 Тди.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                          А какво ще кажеш за скоростните кутии , казват че били много чупливи? Извинявай , че ти досаждам с въпросите си , ама ако не хора като теб кого друг да питам? По-специално се интересувам от 2,8 Тди.
                          кой казва.нямал съм дизелово паджеро досега.само бензинови.досега съм чупил само блокова ос.по принцип единичките до 88година чупят 5 скорост.аз не съм чупил.пък карам яко и то по балкана.2.8 мотора е много по добър от 2.5.

Коментар

паджеро спорт, няма много общо с Паджеро.
                            То е разработено на базата на старото L200 и навремето имаха много проблеми с ЕГР клапана и какво ли не. Паджеро спорт е разработено като ниско бюджетен джип (с ниска цена става въпрос) и това носи със себе си всички плюсове и минуси. Правени са само с раздатка и нямат блокажи.

Само една забележка за Супер селекта - няма раздатка, а централен диф
                            Зима иде

Коментар

И аз се извинявам за спама.Но искам да питам КОКОзначи ли това че и всички ПАДЖЕРО 1 са с ЛСД
                              0887632135-Краси

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
                                Само една забележка за Супер селекта - няма раздатка, а централен диф
                                Това твърдение силно ме озадачи

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X