Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цени на части за Паджеро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Цени на части за Паджеро

Някой знае ли горе долу орентировачни цени на преден калник, броня, решетка, фар и преден капак на Паджеро ][ 2.8 TDi Дълга база.
    Чисто нови, втора ръка няма значение.
    Адрес и телефон на някоя морга в която може да има такива също са от полза.
    Мерси предварително.

До: Цени на части за Паджеро

Виж тук, но не съм сигурен във връзката. Ако се свържеш пиши какъв е резултата, може да е полезно.

Коментар

Преди месец купувах два предни калника от Интеркар 3000 по 106лв. за брой ,моето е без вежди ,но имаше и такива със дупки за щипките на веждите.Направи ми впечатление че имат доста части за нашата марка автомобили и цените не ми се видяха скъпи ако искаш можеш да питаш и за цените на Ратола там съм сигурен ще има всичко въпроса е цената дали ще те устройва иначе ако искаш да питаш тел.9785448 търсиш Бонка и получаваш отговори.

Коментар

Все още нищо не съм закупул ето това е положението(изображението по-долу.) колко горе-долу според вас ще ми стъпи ремонта, че да знам какви пари да пригова?
        Прикачени файлове

Коментар

Ами човека ти даде линк с примерни цени, взимай калкулатора
          Grand Cherokee WJ 4.7 V8
          Това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от dMt Преглед на мнение
            Някой знае ли горе долу орентировачни цени на преден калник, броня, решетка, фар и преден капак на Паджеро ][ 2.8 TDi Дълга база.
            Чисто нови, втора ръка няма значение.
            Адрес и телефон на някоя морга в която може да има такива също са от полза.
            Мерси предварително.
            преди да предприемеш каквото и да било , направи щателен оглед даже можеш да свалиш някои от детаилите,калници, решетки, за да видиш подробно какво е счупено, ,от долу скорости ходова час напиши си на един лист за да можеш да направиш правилна преценка , дали да го правиш или не
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Някъде из документацията има схема на шасито с точки и размери. Трябва да се хване дали няма изкривяване, защото тогава повече по асфалт не трябва да се движи. Само офф! Ламарините и носачите се сменят, но шасито метнало ли е - край!

Коментар

Колега ти си според мен за страница тя е доста твърда такаче трудно ще я изправят и ще изглежда прилично ,за шасито ако свалиш малко части ще се види в какво състояние е ,но виждам че малката предпазна скара е подала от удара в бронята стойките си със сигурност е завлякла и или са скъсани или криви ,но това не е пробрем правиш нови проблема е че точво там е една от трите напречни тръби които са част от рамата и те държат двете надлъжни.Там са и стойките за щангата за напречна устойчивост тя трудно се деформира по-скоро се чупи ,но ушите са аут може би дано греша колата не изглежда зле и трябва да се ремонтира качествено защото всеки некачествен ремонт се отразява на нейната стойност.

Коментар

Такива части така и не намерих. Навсякаде има за стария модел 92-97 или пък за по новата 2-ка 98-03 ако не се лъжа.. точно такова няма никаде..

Коментар

Във Варна има едно паджеро на части ето ти тел.0888205532,Диман Димов 0888993405 Велин Димов

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X