Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми за офф на L200?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гуми за офф на L200?

Искам да си направя комплект гуми и джанти за офф. В тази връзка имам няколко въпроса, по които ще се радвам на всякакви коментари от по- опитните:

1. Къде мога да търся евтини джанти?
    2. Къде мога да пробвам кои гуми ще влязат без да опират?
    3. Какви гуми ще ми препоръчате да сложа?

ПС става въпрос за новия L200
    Зима иде

До: Гуми за офф на L200?

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
    Искам да си направя комплект гуми и джанти за офф. В тази връзка имам няколко въпроса, по които ще се радвам на всякакви коментари от по- опитните:

1. Къде мога да търся евтини джанти?
    2. Къде мога да пробвам кои гуми ще влязат без да опират?
    3. Какви гуми ще ми препоръчате да сложа?

ПС става въпрос за новия L200
    Като за начало се консултирай с "гарантийчика" от Балканстар, ако си го купил от БГ, за да не стане после, че не ти признават гаранцията.

Втора стъпка - мини през сервизите на
    GOLDY-Владиан Христов или Митко/fulda/

където с желание ще те "обременят" с повече ивформация по зададените въпроси, отколкото можеш да понесеш.
    Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
    KTM 350 SX 2011

Коментар

1. Джанти CMS - нови, ляти - под 150лв/бр
      2. 31" със сигурност не опират, може да пробваш и 32"
      3. GoodYear Wrangler MT/R 31х10.5х15

въобще не е нужно да споменаваш в Балканстар - просто за Т.О. и за рекламации ще ходиш в сервиза с оригиналните гуми и джанти
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
        Като за начало се консултирай с "гарантийчика" от Балканстар, ако си го купил от БГ, за да не стане после, че не ти признават гаранцията.

Втора стъпка - мини през сервизите на
        GOLDY-Владиан Христов или Митко/fulda/

където с желание ще те "обременят" с повече ивформация по зададените въпроси, отколкото можеш да понесеш.
        От Балкан стар ми казаха, че макс размер е 265/70 16, но щяла да ми отпадне гаранцията поне на главините - няма да коментирам тъпотата

за втората стъпка - най- вероятно точно това ще направя, мерси за идеята
        Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
          1. Джанти CMS - нови, ляти - под 150лв/бр
          2. 31" със сигурност не опират, може да пробваш и 32"
          3. GoodYear Wrangler MT/R 31х10.5х15

въобще не е нужно да споменаваш в Балканстар - просто за Т.О. и за рекламации ще ходиш в сервиза с оригиналните гуми и джанти
          1. Джантите от къде мога да ги купя?
          2,3. Модела гуми много ми харесва, но смятам след като взема джантите да видя къде ще се навият да ми сложат гумите и да "разчекнем" колата, за да е сигурно, че не опират никъде.

Благодаря за съветите
          Зима иде

Коментар

1. Джантите от къде мога да ги купя?
            2,3. Модела гуми много ми харесва, но смятам след като взема джантите да видя къде ще се навият да ми сложат гумите и да "разчекнем" колата, за да е сигурно, че не опират никъде.

Благодаря за съветите
            Бе ти направи втората стъпка...джантите които търсиш май ги има при Митко http://www.motoexpert.bg/bg/product/alloy_wheels

И няма смисъл да слагаш гуми, джанти, да "разчекваш"...те хората ще ти кажат, а като ти кажат какво ти става - значи това е!

KTM XC 450 RW 2009
            KTM 350 SX 2011

Коментар

+1 Оттам купих моите джанти 135 лв., но 15-ки.
              Grand Cherokee WJ 4.7 V8
              Това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
                Бе ти направи втората стъпка...джантите които търсиш май ги има при Митко http://www.motoexpert.bg/bg/product/alloy_wheels

И няма смисъл да слагаш гуми, джанти, да "разчекваш"...те хората ще ти кажат, а като ти кажат какво ти става - значи това е!

Въпросният Митко на кой от всички Мотоексперт работи?
                Зима иде

Коментар

Въпросният Митко на кой от всички Мотоексперт работи?
                  бул. Черни връх 179 Б, след Околовръстния, преди Драгалевци.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                    бул. Черни връх 179 Б, след Околовръстния, преди Драгалевци.
                    Явно затова отпред редовно има разни чудовищни джипки . Мерси много
                    Зима иде

Коментар

Днес бях при Митко Фулдата и искам да изразя особена благодарност за вниманието, което ми обърна. Мисля, че получих отговори на всички мои въпроси. Ще имам много да черпя на някоя разходка
                      Зима иде

Коментар

Благодарение съвета за размер на гумите, който ми даде Митко Фулдата съм поръчал 245/75R16 GoodYear MTR. Ще ги имам към средата на Февруари и се надявам да се натрапя към някоя софт разходка
                        Зима иде

Коментар

Днес след като се разбра, че MTRа може и да не дойде в следващите 2-3 седмици "учтиво" помолих да ми върнат капарото. С искрено нежелание ми броиха парите
                          Сега се чудя дали вместо да търся 245/75R16 за талигата да не й сложа един BFG T/A 265/70R16 и да приключа с одисеята с гумите.

Пикапа и без това не става особено за хард (не и без да изсипя една кофа пари и да забравя за каквато и да е гаранция)... как мислите?
                          Зима иде

Коментар

Сега се чудя дали вместо да търся 245/75R16 за талигата да не й сложа един BFG T/A 265/70R16 и да приключа с одисеята с гумите.
                            Защо не? По-големите гуми ще и стоят по-добре. Виж само дали джантите ги позволяват на ширина.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                              Защо не? По-големите гуми ще и стоят по-добре. Виж само дали джантите ги позволяват на ширина.
                              В петък сложих новите 265/75/16 на BFG , а в събота ги пробвах покрай яз.Широка поляна...

Това е без лифт, отзад влизат без проблем, отпред - малко натягане на торсионите...Тези два дена им врътнах има няма 800 км, почти през цялата гама от настилки(без кал само). Харесаха ми и на асфалта, само на лед леко поднася, ама то на лед...
                              Тук, по-надолу се опитахме да завъртим пълната обиколка около язовира, ама от Дженевра към подстанцията преди мен не беше пробивано, снега тежък и замръзнал(беше около -10С през деня, нощта падна към -20С)...забивах се в едни преспи на 2-3 пъти, яко откопаване после с лопатата и се отказахме...

Мога и повече, ама ще разводня темата

KTM XC 450 RW 2009
                              KTM 350 SX 2011

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X