Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение към администратор/модератор и - един въпрос с повишена трудност

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Предложение към администратор/модератор и - един въпрос с повишена трудност

Че ти тук си по собствено желание
    Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от Otherside21 Преглед на мнение
      Предложение към колегата Чавдар (V93) - искам забрана да посещавам форума. ...
      Да някой да дойде да те избърше? Пак мрънкаш за модераторска намеса, вместо да цъкнеш на бутончето в горния десен ъгъл и да забравиш за форума. А за тъпите въпроси ... Има тъпи въпроси и тъпи въпроси. Като видях твоето "нещо в предницата трака" веднага се сетих за един директор в една фирма, където работех преди 25 години. Скъса се да се оплаква как нещо му тракало и накрая се оказа, че "тракането" се дължи на почукването на дистанционното на алармата по пластмасата на таблото ...

А не стига, че задаваш въпрос, на който може да ти отговори най-вече някой със способностите на баба Ванга, ами още с първото изречение тръгваш на търсиш кусури на форума, че ти било трудно търсенето и някой трябва да си загуби времето, за да можеш ти да спестиш своето ...

Пък разни неща, които се приготвят от брашно, аз не е като да не си правя. Намирам си рецепти, чета какво правят хората и действам. Ако трябва да питам, бъди сигурен, че питането ми ще бъде от типа "Опитах на направя това и това, с такива и такива продукти и срещнах такъв и такъв проблем", а не "А бе, що не ми се получи това, дето го правих вчера".
      Последно редактирано от Чавдар (V93); 21-09-18, 20:39.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Чавдаре, нещо си се размекнал.

Темата беше дотук.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X