Здравейте търся добър сервиз за рециклиране на турбото ми паджеро 2.5тд предлагайте. Някой ако има читаво и дава гаранция да предлага!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Добър сервиз за рециклиране ♻ на турбо ПОМАГАЙТЕ!!
Свий
X
-
От: Добър сервиз за рециклиране ♻ на турбо ПОМАГАЙТЕ!!
Първоначално публикуван от niggaz_nature Преглед на мнениеСпоред мен правилния начин е да си купиш нова средна част и да я смениш цялата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от niggaz_nature Преглед на мнениеСпоред мен правилния начин е да си купиш нова средна част и да я смениш цялата .
Преди няколко месеца и аз бях пред същата дилема. Избрах да взема нова средна част.
Коментар
-
Пък още по-хубаво е и ако в профила ти пише местоположение, за което питаш, щото и на луната сигурно има рециклиране, ама едва ли ще те устрои.... Иначе добра фирма има в промишлената зона - там правих турбо на Добло (точно средната част смениха, защото не подлежеше на ремонт този модел) и всичко заспа......
Ако си го смениш ти няма да имаш гаранция. Доста от фирмите предлагащи ремонт на турбото ти го дават след баланс (с графиката от баланса, въпреки, че тя средната част би трябвало да си идва балансирана) и с 6м гаранция..Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
-
Средната част та средната част (картридж се нарича )да се смени то хубаво, ама какво правим със съдраните охлюви .Персонален поздрав за всички в народното събрание /Господ да ви убие,Аллах да ви вземе,Чумата да ви тръшне,Синовете ви зетьове да ви доведат.АМИН/
Коментар
-
Аз рециклирах турбо на 3.0 тди 2006 г. преди две седмици в Разлог. Не съм минал много километри, но за сега съм доволен. Турбината беше на 400к км, имаше луфт, но не харчеше масло. Върнаха я след песъкоструй, ремонт, баланс и с комплект гарнитурки в пликче. Пратих желязото по куриер, правят ги за един ден.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар