Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блокаж на Паджеро 2,5 дизел 99 к.с. къса база.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Блокаж на Паджеро 2,5 дизел 99 к.с. къса база.

Колеги започвам и аз приключението с жипка. Скромна машинка Паджеро 2,5 дизел 99 к.с. къса база.Та на въпроса можели схема на включването на компресора за задния блокаж.Знам, че трябва да е на бавни с блокирана раздатна. Като пробвах колата се чу отчетливо включването на компресора.Сега нещо го няма никакъв.Проверих бушоните в двигателния отсек. Дали има другаде? Доколко са водещи датчиците за включени бавни на раздатната кутия, преди запалване лампичката на блокажа се включва контролно и загасва.Мога ли да разкача вакумите и да пробвам с примерно вакумна помпа дали включва блокажа.Моля, и ако някои е отварял корите да каже малката кора от към вратата на багажното ако махна ще се открие ли достъп до компресора.
    Та те така

От: Блокаж на Паджеро 2,5 дизел 99 к.с. къса база.

Моля да се изтрие.По невнимание дублирах темата.Ще поровя сега на воля.
    https://www.offroad-bulgaria.com/sho...t=53655&page=2

Коментар

Проблема след мъничко ровене го реших.Дивотията се криеше в датчика за бавни.Подведе ме, че лампичките си светеха но датчика беше заминал.Пълна дивотия всички датчици долу малко спрей почистване и те така. Компресорчето изведнъж си заработи та и блокажа с него.А и лампичките както трябва си светкат. Доволен съм и голямо благодаря на форума.

Коментар

А ти кога ще се появиш при нас да се уверим заедно, че в "умрялото" тетевенско Паджеро има някакъв живот... ?

Коментар

А войводо скоро ще да е на някоя по лека разходка, че като знам през къде ни прекарваш.А то и към теб имам дълг почерпка.Ама те знам и каква бира пиеш.За сега го юркам по Тошков чарк и Широка поляна, Паджерото де да му посвикна.А за умирането то си умря реанимирах го та да видим ........

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X