Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съединител на Л200 2004 г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съединител на Л200 2004 г.

Имам бърз въпрос, защото нямам много познания по марката. Изпадна ми едно Л200 на добра цена и с външен добър вид, На оглед всичките чорби в него изглеждаха свежи, прилича на добре обслужвано. Проблем, който установих - съединителя не отделя (като е запалено скоростите влизат много трудо, някои хич). Ясно ми е, че ще се сменя, въпосът ми е дали има някакъв реглаж да закрепя положението, че днес валеше порой и някак си не ми се търкаляше отдолу? Благодаря предварително ....
    Последно редактирано от kuzdov; 27-05-18, 23:47.
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

От: Съединител на Л200 2004 г.

По-добре провери долната помпа на съединителя и дали има изобщо течност в системата!
    мисля, да зема а се замисля...

Коментар

Има течност, всичко е бистро и на макс. Отдолу не съм залягал, щото валеше порой. Само опипах шасито на проблемните места, никъде не ми пропаднаха пръстите Я). регулира ли се хода на съединителя или не? Защото не приплъзва, но като е запалено не може да влезе на скорост?
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Пали на скорост и го карай в работилницата!
        И честито!
        Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Така ще се процедира, няма как. То само на 1-ва и задна хич не ще, другите влизат криво-ляво. Отивам след малко да го взема.
          Неизвестен мъдрец

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:33784217_10209337011900881_876601905990598656_n.jpg
Прегледи:1
Размер:80.3 КБ
ID:5789651 Взехме се, да ми е честита новата играчка. Нещо ми беше доскучал живота без ровене по ръждиви железа .... Съединителя не е толкова зле, колкото очаквах, може да се кара известно време. Нещо хлопа отдолу като превключвам скоростите, ама предполагам е тампон на скоростите. Тече от кормилната кутия, чек енджина светва по време на каране .... Абе ще си имам занимавка ...
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Така ти се пада , другарю мой. Сам го избира .
              Ма оно шило у торба не седи-се му се показва връхот!
              Успех !
              Убавица е
              Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Нали... Не може да не си сложи човек някой таралеж в гащите .....
                Неизвестен мъдрец

Коментар

Да докладвам - няма регулиране на съединителя. Има само щуцер за обезвъздушаване на долния цилиндър. Същевременно изникнаха нови въпроси, но ще отворя друга тема да не се размива съдържанието.
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X