Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Майстор на дизел за Паджеро 2.8

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Майстор на дизел за Паджеро 2.8

Колеги, препоръчайте майстор за дърти дизели из София или Враца. Колата пуши черно при повече газ и ме дразни. Подозирам че проблема е комплексен, зацепване на гнп и турбо. Търся човек който познава горивната система и може да реши проблема без проба грешка съответно да не губя време и нерви.

Изпратено от моят Redmi 3S с помощта на Tapatalk
    Land Rover Discovery
    Където е текло пак ще тече ...

От: Майстор на дизел за Паджеро 2.8

Първоначално публикуван от vas33 Преглед на мнение
    Колеги, препоръчайте майстор за дърти дизели из София или Враца. Колата пуши черно при повече газ и ме дразни. Подозирам че проблема е комплексен, зацепване на гнп и турбо. Търся човек който познава горивната система и може да реши проблема без проба грешка съответно да не губя време и нерви.

0895 55 66 62 Боби.

Коментар

Здравейте
      Познавам човек който е добре запознат с паджерото моето беше така и го оставих , точно след 3 часа ми звъннаха и сега е супер! Ако не намериш решение пиши на лично!

Коментар

Малко спам. И моето поприпушва, помпа след ремонт, нови разпръсквачи. Нашите специалисти са до тук май. Ослушвам се за някой, но ако е по-близо до Габрово ще е по-добре. Та се присламчвам към питането, ако колегата няма нищо против.
        Ford Maverick II 2.3 XLT
        Ford Mondeo MK5

Коментар

Така, малко развитие от мен. Джипа е с рециклирано турбо от предишния собственик. Актуатора не работеше коректно, подложих му шайби защото нямаше реглаж, за което намерих информация във форума и съм много благодарен. Колата вече върви доста добре и не пуши при повече газ. При първа възможност ще проверя с манометра до колко надува. Остава изпушването в ниските което е от време на време и вече ще иска специалист. Но ще няма да е веднага защото в момента нямам свободно време. Благодаря за контакта на колегата, ще бъде от полза.

Land Rover Discovery
          Където е текло пак ще тече ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X