Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pajero II, молба за съдействие по конкретна обява.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Pajero II, молба за съдействие по конкретна обява.

Здравейте, колеги.Обръщам се главно към тези, които са от Пловдив.
    Харесах едно Pajero II генерация, което се намира именно в Пловдив, Но не разбирам нищо от тези джипки ..
    Много искам да се сдобия с такова и защо не точно това, само че не искам да го правя на сляпо, а да се допитам до вас и да отправя молба,
    ако може и имате желание, да отидете да го погледнете, даже ако се разберем ще тръгна и аз от Петрич и да отидем да го прегледаме технически, доколкото е възможно.
    Ще ви бъда адски благодарен, защото се очертава като преломен момент тази покупка и ако сгафя с нея, всичките нерви, които ще последват няма да ми се отразят особено добре .
    Благодаря и Весели празници на всички

*** Без връзки към обяви! ***

Това е обявата
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 07-04-18, 06:00.

От: Pajero II, молба за съдействие по конкретна обява.

Явно не мога да публикувам линкове към обяви, ако някой изяви желание, ще му я изпратя.
    Благодаря отново.

Коментар

Първоначално публикуван от Xenophoby Преглед на мнение
      Явно не мога да публикувам линкове към обяви, ако някой изяви желание, ще му я изпратя.
      Благодаря отново.
      Не дават админите да се пускат линкове към обяви. Но можеш да опишеш обявата. Например:

"В мобилето късо, тъмно синьо, в Пловдив, на 4999 с огънат десен праг, 1996г., диво прасе на калъфа на резервната гума, авто къща "Джамбаз и ортаци"..."

Пишеш нещо такова, който иска ще намери обявата

Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Ами това Паджеро може да се уцели лесно.В мобиле излиза за 10 300 лева в момента, 3.5 бензин,бяло е и най-отличителната му черта е ,че е регистрирано като товарно N1 и няма задни седалки.

Коментар

Не мога да позная кой салон е това
          Прилича да е от страната на Асеновград,но там пък не се сещам да има такъв с бетонни панели.
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

Ами това Паджеро може да се уцели лесно.В мобиле излиза за 10 300 лева в момента, 3.5 бензин,бяло е и най-отличителната му черта е ,че е регистрирано като товарно N1 и няма задни седалки.
            ... И че е мазано надебело отдолу с нещо черно, ама дали за да предпази от ръжда или да я скрие един господ знае ...

Коментар

Най-важното нещо при Паджеро е да му се чете ясно номера на рамата, зад задна дясна гума е. Дръпнатия го е нанасял все едно на лазерно маркиране, и е първото нещо, което изчезва от ръждата. И вицовете, дето бил перфектен, и за това го намазали не ги слушай. Докато не видиш номера, не купувай. Това за тея пари трябва да е перфектно. И гледай талона хубаво, че ми се струва да е имало седалки, просто са махнати.
              Ford Maverick II 2.3 XLT
              Ford Mondeo MK5

Коментар

Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
                ...И гледай талона хубаво, че ми се струва да е имало седалки, просто са махнати.
                Тоест искаш да кажеш, че има вероятност да не е товарно ли ? В талона предполагам ясно ще си има написано някъде N1..
                Много ме е страх от тия мазаници, не знаеш отдолу какво ще ти се усмихне след 2-3 годинки.А и нещо много лъскаво ми идва, все едно подготвено за пазар.
                Да знам, че е здраво, с кеф ще ги дам тия пари, ама ако почне да се разпада след 2 години, нема да е готино ..

Коментар

все едно подготвено за пазар.
                  Не е все едно, то си е подготвено за пазар. какво очакваш след като го продава автокъща, това си им е работата.
                  Не че непременно трябва да е лошо, разбира се.
                  Но си иска обстоен оглед и поне малко развъртане. Не виждам кой ще го направи по-добре от тебе самия, защото ти си истински заинтересованият. Или човек който ще си водиш.
                  Годинките му не са малко.
                  Разбери от къде идва. Ако е от Италия, може и да не е загнило. Там обаче проблемите са в поддръжката, казват.

Коментар

За съжаление такава ни е държавата и вече се съмняваме във всичко и във всеки...
                    Но ако се направи огледа от човек вещ в занаята , според мен ще си спестиш изненадите .
                    Който търси , намира !
                    Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Първоначално публикуван от cnc82 Преглед на мнение
                      За съжаление такава ни е държавата и вече се съмняваме във всичко и във всеки...
                      Но ако се направи огледа от човек вещ в занаята , според мен ще си спестиш изненадите .
                      Точно затова реших да се обърна към форума, с надеждата да намеря някой, който да знае, като отиде там, какво да гледа ..

Коментар

Тоест искаш да кажеш, че има вероятност да не е товарно ли ? В талона предполагам ясно ще си има написано някъде N1..
                        Много ме е страх от тия мазаници, не знаеш отдолу какво ще ти се усмихне след 2-3 годинки.А и нещо много лъскаво ми идва, все едно подготвено за пазар.
                        Да знам, че е здраво, с кеф ще ги дам тия пари, ама ако почне да се разпада след 2 години, нема да е готино ..
                        Именно. Много сякаш вчера са свалени седалките ми се вижда. Но по снимките може да се лъжа. Рамата е важна. Както каза да е читаво с кеф да го платиш, ама на днешно време аз на автокъща не вярвам. На моето заради една външна дръжка, дето струва 30 лв. си беше играл сигурно половин ден да закрепи с тел пластмасата вътре. Е, изкара 6 месеца все пак.
                        Ford Maverick II 2.3 XLT
                        Ford Mondeo MK5

Коментар

Има стойка колата, запазено изглежда доста и от вътре. Италиянка е, но въпреки това е цапотено шасито с чернилка, та това гледай най-вече, както те съветват и другите колеги по-горе ! То по-неръждясали няма да има оттук натам- одъртяват и изчезват тези машини с времето ! Успех желая !
                          0899 шест5313нула
                          За всекиго по нещо

Коментар

Честито на новия собственик, дано да е взел хубав джип

Коментар

Честито колега! С раздатка Супер селект ли е и има ли блокаж на заден диф , климатик?
                              Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X