Купих си стоманени джанти за зимните гуми.При свалянето на алуминиевите джанти имаше централна пластмасова втулка,която снеха и тогава поставиха новите джанти.Вижда ми се ,че и да не я бяха свалили,щеше да има място в отвора на джантата,но знам ли???
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Втулки за алуминиеви джанти
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Втулки за алуминиеви джанти
Глупости.
Джантите се центрират по конусите/сферите на болтовете/гайките.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Коментар
-
Да,така е-центрирането няма как да не е с гайките.Просто ми "остава място" в отвора на джантата.Може да си поиграя да сваля една джанта,да сложа фтулката и да видя дали ще пасне.Но... да спре дъждаVENI-VIDI-VICI!
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеГлупости.
Джантите се центрират по конусите/сферите на болтовете/гайките.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеГлупости.
Джантите се центрират по конусите/сферите на болтовете/гайките.Honda XL600LM, 1987
Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003
Коментар
-
Всеки е свободен да вярва в каквото иска.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Спора е излишен - баща ми беше директор 20 години на Института по металознание, а брат ми от 25 години лее джанти в САЩ...Honda XL600LM, 1987
Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003
Коментар
-
И как центрираш с пластмаса и стягаш с 150Нм
Ебаси пластмасата.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеИ как центрираш с пластмаса и стягаш с 150Нм
Ебаси пластмасата.
В неговият пример иде реч за 5 отвора с баяти болтове, за 6 усилието е 100-120, което при равномерно стягане с конусни гайки центрира перфектно джантата.
Не знам доктора за коя от техниките си пита ?ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар