Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дали да сменям водна помпа и виско?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дали да сменям водна помпа и виско?

Здравейте, колеги!

Имам следната дилема: дали да сменя водната помпа и виското или да ги чакам да се "обадят" и тогава? Чудя се, тъй като до момента съм почистил радиаторчето на парното, както и големия радиатор, сменил съм всички маркучи, сменен е термостата, капачката на радиатора, както и антифриза (няколко пъти). В крайна сметка, така като гледам, само водната помпа и виското не съм ги сменял (освен ако няма други неща по охладителната система, за които не се сещам в момента), а джипа го имам от декември 2009-та.

Според вас, да ги сменям ли или да не бързам още? Има един лаф, който може би доста от вас го знаят, и той гласи: "Спи ли, не го буди!". Та да го събудя ли или да го оставя да спи?

Благодаря!

От: Дали да сменям водна помпа и виско?

Ако са оригинални не ги пипай докато не се налага.
    Иначе може и по-добре да е, може и не, щото е малко на късмет с афтърмаркет частите.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Ако са оригинални не ги пипай докато не се налага.
      .
      Само да споменеш как се познават.

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
        Само да споменеш как се познават.
        Ми с просто око се вижда. Иначе има и серийни номера.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
          Ми с просто око се вижда. Иначе има и серийни номера.
          Вижда се дръжки.Искаш ли да видиш примерно три водни помпи за диско с три цени и единствената разлика е опаковката .А серийни номера не на всички части има.

Коментар

Английски мепесета пипам много рядко и само на приятели и нямам много наблюдения. На нисан и цедес например си личи.

Коментар

Колега, такава дилема "да сменям, или да не сменям щото ми е скучно" няма. На това МПС конкретно. Сменя се когато не работят, течат, хлопат и т.н.

Коментар

Разбирам. За момента ще се кара така, докато не се появи повреда. Благодаря на колегите!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X