Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шогун 2 2.8тди няма парно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шогун 2 2.8тди няма парно

Джипа е Шогун 2-ка 97г. 2.8тди без климатик, проблема е че на първа степен парното духа леко загрят възхух, на следващите степени става хладен, на четвърта вече си е доста хладен.
    - двигателя загрява добре и темературата не мърда (стрелката си застава малко под средата и не мърда от там)
    - двата маркуча дето влизат в радиаторчето на парното са еднакво топли
    - свалих жабката и черната кутия (въздуховод) между моторчето на парното и самото "прасе" с клапите на парното - клапата топло студено си работи коректно, радиатора го пипам целия е топъл (даже пари), няма полепени боклуци по радиатора
    Всичко с две думи е както трябва, а парно няма
    '98г. Mitsubishi Pajero II 2.8tdi Super Select къса база фейслифт
    '95г. Mitsubishi Pajero II Super Select къса база - за "лек" offroad - coming soon :)
    И разни BMW-та...

От: Шогун 2 2.8тди няма парно

Има ли достатъчно течност в радиатора?
    YAMAHA WR450F

Коментар

Въздух в системата или ниско ниво на антифриза?

Коментар

Запушено радиаторче на парното?

Коментар

Я хвърли едно око тука, особено на пост 14..

Успех!

Коментар

Оф, и аз ще трябва да се правя на гинеколог, че панчаревото изпитва загуба на парно, и предното и задното наведнъж...
            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

При тебе работата, за съжаление, се очертава да е по-дебела....
              Няма да те питам за стандартните глупости, които се питат, ама - кофти..

Че и пътните стражари щели да бъркат с термометър вътре да видят, дали ти работи парното... То бивало да те глобят заради това....

Коментар

Ко ме плашиш сега? Абе стопля ама прави 20 градуса в купето след половин час, а нямам половин час... Мислех да е радиаторчето запушено, ама и задното духа също толкова нетопло, а то не е ли на отделно радиаторче... знам ли, късо паджеро със задно парно не се среща много. Идеи, освен термостати и глава? Температура на двигателя я кове на средата стандартно откак е при мен.

Коментар

Грабвай едно такова и почвай да мериш
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:HTB120ByLpXXXXa7apXXq6xXFXXXs.jpg
Прегледи:1
Размер:36.6 КБ
ID:5735878
                  Брех, тия диаманти са пълни с изненади.
                  И аз имам една, ама ще пусна отделна тема.

Коментар

Кое да замеря, температура на блока, на парно вход-изход, моята температура.... Такова се намира из офиса, ама ... да знам ко да меря.

Коментар

Някога много отдавна се бях побъркал с един гоуф2 - като постопли леко и парното изчезваше.
                      Накрая се оказа че има термостат в системата - вероятно да не прегрееш???
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                        Кое да замеря, температура на блока, на парно вход-изход, моята температура.... Такова се намира из офиса, ама ... да знам ко да меря.
                        Точно твоята температура!
                        Под мишницата, задължително.

Усмивке, като видиш какво влиза и какво излиза във всяко радиаторче, и самата му негова температура, ще си направиш изводите. И по маркучите като попремериш, и ще ти е ясен проблема.

Успех, и да споделяш какво става!

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          Някога много отдавна се бях побъркал с един гоуф2 - като постопли леко и парното изчезваше.
                          Накрая се оказа че има термостат в системата - вероятно да не прегрееш???
                          Я обясни като за блондинка, моля?

Коментар

Ми имаше оригинално! термостат преди радиаторчето на парното, който регулираше дебита според температурата на охлаждащата течност. Каква е идеята не знам.
                            Е след някви години се беше ебнал и спираше тотално парното след като се постопли. Та караш си - почва да сгрява и изведнъж спира...
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

В Пахероса такваз изчекнотия няма!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X