Здравейте, става въпрос за лоста на раздатката. В основата на лоста има някаква пластмаса, която при мен е счупена. Не знам наименованието й, но в магазина не могат да я намерят като нова, а ми предлагат цял скоростен лост, който струва 1000 лв., а на мен реално ми е нужна пластмасата, оградена в червено на прикаченият файл. Моля ако някой може да помогне че никъде не откривам тази част
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
лост на раздатката Pajero Sport
Свий
X
-
От: лост на раздатката Pajero Sport
За чисто нова част не знам как стоят нещата, щом не могат да ти я намерят. Ако не ти пречи да е употребявана частта, бих те посъветвал да потърсиш същия джип за продажба на части в твоя или около твоя град. Отиваш на място, казваш или им показваш за коя част става въпрос, изваждат ти я, ако ти харесва - взимаш я. Ако ли не - следващата.
-
Всичките неща от картинката се продават в комплект... ама не в България. Гледам го тоя кит в някакъв полски сайт - струва към 40-45 лв. Само трябва да се намери някой да го купи и изпрати от там.Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
И аз имах същия въпрос но и той остана без отговор. Преди години, си спомням за един познат, със същия проблем на Ленд роувър. Като му казали цената на комплекта му се приревало. Похвали ми се че е решил проблема, като занесъл за мостра пластмасата от ск. лост на стугар, който за 10-20 лв му изработил два детайла (ако не се лъжа от текстолит или нещо подобно). Опитай.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар