Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автоматична скоростна кутия на Паджеро 1998 бензин.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Автоматична скоростна кутия на Паджеро 1998 бензин.

Здравейте!Имам проблем с охлаждането на скоростите автомат 3 литра бензин 1998 Паджеро Шогун.Проблема е следния : Маркуча който влиза в радиатора за охлаждане на маслото е ок и има налягане нагнетява масло в радиатора и излиза от другия край...проблемът е че явно не влиза в другата тръба и не прави кръг, който да влиза отново в кутията.Предполагам, че има запушване по пътя до кутията, джипа в градски условия и извън града не сигнализира за загряване на маслото, единствено след дълъг баир, или планинско светва лампата за А/Т след 10 мин. почивка изгасва. Но светва отново след време.Маслото вече е позацапано и преди да го сменя искам някой да го види. Можете ли да ми дадете кординати на някой читав майстор за автомати и по специално за такива джипки.( имам някаква идея да закърпя положението НО незнам дали да го пробвам....кажете дали ще оакам нещата ако направя следното : ако направя байпас от изходната тръба на охлаждащия радиатор директно където се налива маслото за скоростите - щеката за проверка....не знам как работят тези скоростни кутии и за това питам дали има някой дето да каже ще я скапа ли така. То че ще хода на майстор ясно, но докато намеря ще мине време. та.......... казвайте мерси на всички отзовали се!!!!!!

От: Автоматична скоростна кутия на Паджеро 1998 бензин.

Първоначално публикуван от telecentar Преглед на мнение
    мерси на всички отзовали се!!!!!!
    Звънни
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X