Колеги, можете ли да ми препоръчате сервиз във Варна, в който да разбират от Митсубушу Пажеро, че моя майстор, като че ли се затруднява, а имам някои неясноти и вибрации, които ме притесняват..Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сервиз Пажеро Варна
Свий
X
-
От: Сервиз Пажеро Варна
Здравей, колега! Аз моето Паджеро го водя при майстори, които не мога да кажа, че са специализирани за Паджеро, но си разбират от работата. Ако искаш, звънни тези дни на телефона в подписа ми да ти ги кажа кои са, а може и да се видим да споделиш за какви неясноти става въпрос. Може и да успея да те насоча към решаването на проблема. Поздрави!
-
Първоначално публикуван от kisima Преглед на мнениеКолеги, можете ли да ми препоръчате сервиз във Варна, в който да разбират от Митсубушу Пажеро, че моя майстор, като че ли се затруднява, а имам някои неясноти и вибрации, които ме притесняват..Благодаря предварително.
Коментар
-
Първоначално публикуван от DJ Tymbi Преглед на мнение....а какво е Паджерото? Коя година ,кой мотор?
Коментар
-
Първоначално публикуван от kisima Преглед на мнениеКолеги, можете ли да ми препоръчате сервиз във Варна, в който да разбират от Митсубушу Пажеро, че моя майстор, като че ли се затруднява, а имам някои неясноти и вибрации, които ме притесняват..Благодаря предварително.
Наскоро ми похвалиха отново сервиза на Мимо за окачвания на джипове и джиповидни.
Направил задния мост на един Фрилендър с умряло виско, рециклаж и всичко по окачването.
Имал вече сервиз с 5 клетки и нов сервиз на Галата и нямало опашки и записвания които ме отказаха преди години от него.Land Rover Discovery II, V8 4.0
VW Golf VI variant
Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар