Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сервиз Пажеро Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сервиз Пажеро Варна

Колеги, можете ли да ми препоръчате сервиз във Варна, в който да разбират от Митсубушу Пажеро, че моя майстор, като че ли се затруднява, а имам някои неясноти и вибрации, които ме притесняват..Благодаря предварително.

От: Сервиз Пажеро Варна

Здравей, колега! Аз моето Паджеро го водя при майстори, които не мога да кажа, че са специализирани за Паджеро, но си разбират от работата. Ако искаш, звънни тези дни на телефона в подписа ми да ти ги кажа кои са, а може и да се видим да споделиш за какви неясноти става въпрос. Може и да успея да те насоча към решаването на проблема. Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от kisima Преглед на мнение
      Колеги, можете ли да ми препоръчате сервиз във Варна, в който да разбират от Митсубушу Пажеро, че моя майстор, като че ли се затруднява, а имам някои неясноти и вибрации, които ме притесняват..Благодаря предварително.
      ....а какво е Паджерото? Коя година ,кой мотор?

Коментар

Първоначално публикуван от DJ Tymbi Преглед на мнение
        ....а какво е Паджерото? Коя година ,кой мотор?
        Пажеро Спорт 3000 V6 170hp автомат.Тропа тая предница, и не мога да го хвана откъде.На подемника като я вдигна, всичко изглежда здраво.Дърпа леко наляво и усещам неравностите от пътя, във волана...

Коментар

Първоначално публикуван от kisima Преглед на мнение
          Не е от личен опит ама от чуто.
          Наскоро ми похвалиха отново сервиза на Мимо за окачвания на джипове и джиповидни.
          Направил задния мост на един Фрилендър с умряло виско, рециклаж и всичко по окачването.
          Имал вече сервиз с 5 клетки и нов сервиз на Галата и нямало опашки и записвания които ме отказаха преди години от него.
          Land Rover Discovery II, V8 4.0
          VW Golf VI variant
          Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X