Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помпа на съединителя Паджеро 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помпа на съединителя Паджеро 2

Колеги, имам проблем с Паджерото, джипа е 95-та година. Помпата на съединителя сълзи доста усилено, до колкото разбрах от хора със същия джип бил доста често срещан проблем (от 4-те човека които познавам с този джип 3-ма са я правили), казаха ми че имало 2 помпи, едната зад педала на съединителя, но другата къде е? А и ми казаха че този помпи имали възможност да бъдат рециклирани, кой в София може да свърши тази работа? Поздрави

До: Помпа на съединителя Паджеро 2

Ами ... горе на педала е помпа, а долу на съединителя е цилиндър!!

Ама повечето търговци на всичко казват помпа - горна или долна .....
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Kakто и да се наричат това е горната:

А това долната:

Това пък е ремонтният комплект за долната:

Подобен има и за главната помпа; и при мен протече преди време, намерих ремонтен комплект оригинален за около 100 лева и неоригинален за 10. Познай кой си сложих?
      Номерът на оригиналния е MB012161

Коментар

Благодаря колега за информацията, но не намерих такъв ремонтен комплект, така че ще остана на варианта да дам на някой "байчо" да я рециклирира тази помпа, поне да изкара колкото докато си намеря нова на поносима цена. Оставам с питането кой в София може да ми свърши тази работа

Коментар

Първоначално публикуван от maxko Преглед на мнение
          Благодаря колега за информацията, но не намерих такъв ремонтен комплект, така че ще остана на варианта да дам на някой "байчо" да я рециклирира тази помпа, поне да изкара колкото докато си намеря нова на поносима цена. Оставам с питането кой в София може да ми свърши тази работа
          Колега онзи ден смених гумичките на моята помпа, която също сълзеше. Намерих комплект гумички ( 2 К-маншета и маншонче) на няква Испанска фирма - 8лв. Сам си ги смених, не е няква философия

Коментар

Незнам на цилиндарчето какво ще му се изде.Имаш кинти в излишак даваш. Колкое оргинално.....можи би цената.
            "Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя. "о8894оЗ81З

Коментар

Като гледам помпата/горната/ от Москвич или от Лада/най-добре от Нива/ ще стане оригинал.
              MITSUBISI PADJERO 2,5 TDI. 1994 Г. Кандидат ретро.

Коментар

Първоначално публикуван от pahov Преглед на мнение
                Като гледам помпата/горната/ от Москвич или от Лада/най-добре от Нива/ ще стане оригинал.
                само дето трябва на лада и москвич да я сложиш.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                  Kakто и да се наричат това е горната:

А това долната:

Това пък е ремонтният комплект за долната:

Подобен има и за главната помпа; и при мен протече преди време, намерих ремонтен комплект оригинален за около 100 лева и неоригинален за 10. Познай кой си сложих?
                  Номерът на оригиналния е MB012161
                  Паджеровод можеш ли да ми обясниш как излизат снимките на частите в този сайт autopart.com.ua

Коментар

Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение
                    Паджеровод можеш ли да ми обясниш как излизат снимките на частите в този сайт autopart.com.ua
                    Цъкваш на връзката "Каталоги", която е в главното меню под заглавието. Следва списък с производителите на резервни части. Те имат и снимки.

Коментар

Първоначално публикуван от maxko Преглед на мнение
                      Ицо гумичката или бай Кольо но искат детаилите свалени и измити.
                      нема да се фалиме оно се види и само се фали

Коментар

Първоначално публикуван от mariolh Преглед на мнение
                        Ицо гумичката или бай Кольо но искат детаилите свалени и измити.
                        Колега някакви координати можеш ли да оставиш

Коментар

И по на там какво стана?
                          Все едно и също. Реши се проблема и никой не е***а да пише какво е станало и как е решен проблема.
                          Ако някой се сеща нека пише защото и на мен ми предстои интервенция по помпата до педала.
                          Сълзи обилно, течноста свършва, а на последък взе и да издава звуци да не ги сравнявам, че пак ще има нарушение.
                          Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                          Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X