Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Паджеро 3 3,2 DiD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Паджеро 3 3,2 DiD

Здравей те колеги,автомобила си пали перфектно и на обороти си работи също така,но когато започнеш да подаваш газ реагира малко вяло до 1900 оборота.След тези обороти двигателя започва да тресе и започва да пуши сив пушък.Когато е в движение също до 1900 оборота реагира бавно и малко твърдо работи,след тях започва да се движи на тласаци все едно подаваш пълна газ и веднага отнемаш газта и така до 2600 оборота.След 2600 оборота започва да набира все едно си му дал пълна газ без да съм му дал такава.Забелязах че когато карам и започна да изкачвам някакъв наклон и автомобила трябва да си даде някакъв аванс за да компенсира натоварването тогава започват проблемите,все едно дава пълен аванс и веднага след това го връща и затова се получават тези тласъчи.Преди седмица помпата беше свалена и отремонтирана при колегата от форума Кирил Тодоров/беше много коректен за което му благодаря/.В понеделник ще му звъна и на него да го питам,не ми се иска пак в помпата да е проблема защото ебаси къде е навряна.Авансаторния клапан също беше сменен и не ми се иска да е от него и незнам дали на място може да се смени.
    Някой има ли идея къде другаде може да се е появил проблем,май всичко води пак към ГНП.

От: Проблем с Паджеро 3 3,2 DiD

Първоначално публикуван от Dido Valchev Преглед на мнение
    Здравей те колеги,автомобила си пали перфектно и на обороти си работи също така,но когато започнеш да подаваш газ реагира малко вяло до 1900 оборота.След тези обороти двигателя започва да тресе и започва да пуши сив пушък.Когато е в движение също до 1900 оборота реагира бавно и малко твърдо работи,след тях започва да се движи на тласаци все едно подаваш пълна газ и веднага отнемаш газта и така до 2600 оборота.След 2600 оборота започва да набира все едно си му дал пълна газ без да съм му дал такава.Забелязах че когато карам и започна да изкачвам някакъв наклон и автомобила трябва да си даде някакъв аванс за да компенсира натоварването тогава започват проблемите,все едно дава пълен аванс и веднага след това го връща и затова се получават тези тласъчи.Преди седмица помпата беше свалена и отремонтирана при колегата от форума Кирил Тодоров/беше много коректен за което му благодаря/.В понеделник ще му звъна и на него да го питам,не ми се иска пак в помпата да е проблема защото ебаси къде е навряна.Авансаторния клапан също беше сменен и не ми се иска да е от него и незнам дали на място може да се смени.
    Някой има ли идея къде другаде може да се е появил проблем,май всичко води пак към ГНП.
    Здравей колега. Няма да е помпата. Провери вакуумите . Най- вероятно като сте слагали помпата сте разменили вакуума на egr-a c с този на дросела . Това съм го срещал няколко пъти. Маркучите имат цветови ивици , сравнете ги с тези на вакуумните клапани . Успех.

Коментар

благодаря колега,от твоята уста в божиите уши.Утре това ще пробвам първо,дано излезеш прав.Самоче малко са се изтъркали цветовете ще трябва да видя от някой колега.

Коментар

Прав беше колега,благодаря много.Ще трябва да се черпи

Коментар

Първоначално публикуван от Dido Valchev Преглед на мнение
          Прав беше колега,благодаря много.Ще трябва да се черпи
          Ами май да . Като имам път към Варна ще ти го припомня -/шегувам се . Радвам се , че помогнах .

Коментар

Колега обади се.
            0889507142 Диян Вълчев - Дидо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X