Здравей те колеги,автомобила си пали перфектно и на обороти си работи също така,но когато започнеш да подаваш газ реагира малко вяло до 1900 оборота.След тези обороти двигателя започва да тресе и започва да пуши сив пушък.Когато е в движение също до 1900 оборота реагира бавно и малко твърдо работи,след тях започва да се движи на тласаци все едно подаваш пълна газ и веднага отнемаш газта и така до 2600 оборота.След 2600 оборота започва да набира все едно си му дал пълна газ без да съм му дал такава.Забелязах че когато карам и започна да изкачвам някакъв наклон и автомобила трябва да си даде някакъв аванс за да компенсира натоварването тогава започват проблемите,все едно дава пълен аванс и веднага след това го връща и затова се получават тези тласъчи.Преди седмица помпата беше свалена и отремонтирана при колегата от форума Кирил Тодоров/беше много коректен за което му благодаря/.В понеделник ще му звъна и на него да го питам,не ми се иска пак в помпата да е проблема защото ебаси къде е навряна
.Авансаторния клапан също беше сменен и не ми се иска да е от него и незнам дали на място може да се смени.
Някой има ли идея къде другаде може да се е появил проблем,май всичко води пак към ГНП.

Някой има ли идея къде другаде може да се е появил проблем,май всичко води пак към ГНП.
Коментар