Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за задните седалки на късата база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за задните седалки на късата база

Здравейте,
    смятам да си купувам MPajero 2.5 tdi 91-ва,
    но задните седалки липсват! Може и да е без фабрично!
    Според него може да ми намери от Белгия такава и обеща
    да я монтира.

Какво мислите по въпроса, възможно ли е технически това да стане и да не е в разрез със закона? Не съм наясно дали имам право да слагам седалки ако автомобила няма...

До: Въпрос за задните седалки на късата база

Виж какво пише в талона - "колко +1"
    Don't hunt IF you can't kill
    първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

добре, при положение, че сменим регистрацията на колата да си е 3+1 може ли да немерим седалка настаро и за колко пари ? От пловдивско сме(с. Ягодово)

Коментар

quote=dreado;254540]добре, при положение, че сменим регистрацията на колата да си е 3+1 може ли да немерим седалка настаро и за колко пари ? От пловдивско сме(с. Ягодово)[/quote]
        За да нямаш проблрем с регистрацията си сложи нормална задна седалка.С нея имаш голямо багажно,ако я сгънеш а за повече хора си е повече от удобна.Една от малкото на която и се регулират облегалките поотделно.

Коментар

ако намеря оригинална паджеро седалка мога ли от 1+1 да го направя 3+1 при смяната на талона в КАТ, без да пребягвам до алтернативни средства ?

*и отделен въпрос, къде да го закарам в Пловдив да го разгледат тоя двигател профилактично? По принцип работи учудващо приятно, но все пак аз не разбирам и може би има нужда от професионално око

Коментар

off: при включване от първа на втора или задна(или връщане на по ниска) предавка скоростите "прехъркват". а съединителя се връща само до едно положение, ако не го побутна с крак да се върне обратно... тва тука не е монтьорски форум, но тъй като не съм наясно с тия работи, а и никой не ме насочи към майстор в Пловдив(селата около Пловдив) пиша отново... току виж някой дал креативен отговор

Коментар

Трябва да си провериш спирачната течност на съединителя най добре да я смениш и да провериш за течове. Другото е че педала на съединителя със сигурност се регулира. На фронтерата имах същия проблем точно като ми я докараха много трудно включваше скоростите като отворих казанчето за течноста почти нямаше никой, след това като смених спирачната течност обезвъздуших системата и всичко е О.К.

Коментар

разгледай тази тема http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=21954

Коментар

Първоначално публикуван от dreado Преглед на мнение
                  Според него може да ми намери от Белгия такава и обеща
                  да я монтира.
                  Едно съм убеден.Платиш ли кола на търговец,ЧАКАЙ ПОСЛЕ да ти намери седалка,че даже и да ти я монтира.
                  Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                  NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

еми то аз се надявам да не намери, че ще си иска и остатъка от парите
                    Пък аз кагато го взимах не помислих(действах емоционално), че сам ще се удеря със седалка мн по ефтино. Ама здраве е . Надяваме се да не звънне уикенда (:

Спирачна течност си има koi4a. Вчера ми казаха, че може би е някакъв претисквателен диск или помпата на съединителя, не разбирам аз, затова си търся майстор на който да закарам джипката. междудругото помпа на съединителя за паджеро 2.8 tdi 91va колко ще струва горе долу, няклой може и да ми каже ?

Коментар

пича не се обади,

сега търся задна седалка за къса база.
                      някой да може да ми помогне?

нужно ли е да пускам снимки на джипката ?

може модератора да смени заглавието на обявата, за да спогоне с правилното асоцииране на темата (: извинявам се за притеснението

Коментар

Тук има една тънкост, ти пишеш "MPajero 2.5 tdi 91-ва", но в тази година спира производството на Паджеро 1 и започва това на Паджеро 2... Така че от 91-ва има и от едните и от другите. Уточни това и си пусни и обява в раздела "купува-продава", а тук не ти пречи да пуснеш някоя снимка да го видим

Коментар

ето пускам снимки на джипчето
                          скоро баня не е вижадало, пък и уикенда бяхме по марица ... така че съжалявам за неугледния вид в който го представям. още повече снимките са неприятни(вече и с лошо качество)

Паджеровод иска ми се да ми дадеш основни съвети по подръжката и експлатацията на това чудо, макар че вече се видях наистина в чудо с него...
                          а за конкретни въпроси вече ако имам, мога ли да те питам на прайвит ? ако е удобно

Коментар

Е, това вече друго нещо! Паджеро 1 си е, задната седалка ти е била двуместна, сгъваема два пъти напред. Отстрани, на планките има две кутии, полезни са, но без тях слагат и триместна седалка... Моето е същото и е регистрирано 3+1 места.
                            Щом си от Ягодово, ей го де е Панагюрище, ако имаш път можем да поговорим. Ако ли не - пиши, ако имаш право

Коментар

3 седалки(3местна седалка) от къде да търся ? на каква кола ? тук някъде по гробниците около пловдив смятам да обиколя, но ако ти кажеш. че можеш да ми помогнеш с конкретна идея, моля те пиши на мейл (dread@sal-bg.com) горе долу за какви пари става въпрос и тн подробности, за да си направя и аз предварително сметката, че тя мойта и тя стана една...

към админите: иначе нещо не си виждам обявата в купувам/продавам..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X