Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пускане на бракуван автомобил в движение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пускане на бракуван автомобил в движение

Здравейте колеги. Изпадна ми едно паджеро 2 на цена. Проблема е че джипката е бракувана... рамата е изгнила и неможе да се види номера. Собственика има продупчен голям талон. Ако взема здрава рама с документи за произход и насадя всичко на нея ,може ли да се пусне в движение?
    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

От: Пускане на бракуван автомобил в движение

Ако здравата рама не е от бракуван автомобил и си има документи,няма да имаш проблеми.

Поздрави!!!
    Pajero 2.5.TDI GLS Super Selekt
    лодка RIGIFLEX CAP370+YAMAHA 15hp. four stroke

Коментар

Рама не съм търсил... ако някой има читава за паджеро 2 2,5тди къса база с документи да пише

Коментар

Важно е да се знае становището за бракуване на автомобила ! Ако е бракувано за съхранение (на частен имот) може да се пусне в движение ,но ако е бракувано за унищожение(предадено на скрап) или има 70% щета по него , не може да се възстанови регистрацията му .
        Само "Технотест" има право да възстановява регистрации , така че най добре по телефона да говориш с някой от тях.
        Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
        New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от piars Преглед на мнение
          Ако здравата рама не е от бракуван автомобил и си има документи,няма да имаш проблеми.

Поздрави!!!
          Няма как да вземеш рама на автомобил който не е снет от отчет (ремите ще се дублират в КАТ). Становището за бракуване важи и за рама и двигател ,хвърлено ли е за скрап не става !
          Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
          New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Мисълта ми беше,ако намери джип който още не е спрян от движение и да купи рамата все едно купува кола.
            Аз като продавах бившата ми кола на части,не я бях спрял от движение защото мотора и скоростите бяха аут,а купето беше перфектно.

п.с Това Паджеро с изгнилата рама силно се съмнявам,че и купето не е изгнило.

Поздрави!!!
            Pajero 2.5.TDI GLS Super Selekt
            лодка RIGIFLEX CAP370+YAMAHA 15hp. four stroke

Коментар

По купето също има гнило но е сравнително малко Ще потърся рама с документи... на първо време

Коментар

Ти ако намериш здрава рама за П2 с документи то към нея ще има съвсем приличен автомобил.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X