На това джипоподобно Митсубиши шарнирите сменяеми ли са или са комплект с носачите ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Шарнири на Пинин
Свий
X
-
От: Шарнири на Пинин
А според този пич може да се сменят отделно от носачите, но е важно на колко голямо менте ще попаднеш. След година време може да смениш отново целия комплект - https://www.drive2.ru/l/3608273/
Накратко казано, под прахозащитната гумичка на шарнира има зегерка - махаш я и избиваш стария шарнир. После пресоваш новия и си в джаза.
Последно редактирано от коко келеша; 30-11-15, 08:49.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеНа това джипоподобно Митсубиши шарнирите сменяеми ли са или са комплект с носачите ?
Коментар
-
Пинито е на един мой колега и много добър приятел и най вероятно другата седмица като напазарува частите ще сменям всичко по предницата че е леш . Няма почти нищо здраво .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Честно казано не съм очарован от това джипоподобно возило . Реално комфортно в него се возят само двамата отпред отзад е теснотия . Багажника е толкова малък че практически го няма . ГДИ мотора не може да работи на газ то може ама в някакво съотношение 60 на 40 газ/бензин което на практика обезсмисля поставянето на газова уредба а и няма къде да сложиш бутилката . Ходовата част е слаба . За мен това е най неудачния модел пускан от Митсубиши . Колкото и да го гледам не намирам нищо хубаво в него .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар