Колеги здравейте,искам да попитам някой от вас може ли да ме насочи към спирачни комплекти за цилиндърчето на предната ос,понеже поръчам от евро 07 там ги имат,но проблема е че са по тясни,в началото като се сложат карат някъде около месец, и започват да изпускат спирачна течност,и стигнах до извода че са по тесни и не уплътняват добре и затова.Ако някои от вас знае от къде мога да си купя моля да сподели.Забравих да кажа че джипа е паджеро 2,5д,95година къса база 99к.с.Мерси предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Паджеро 2 проблем със спирачките
Свий
X
-
От: Паджеро 2 проблем със спирачките
И аз да попитам нещо....задно ляво колело ми блокирва (трудно се движи) защото цилиндърчето не се връща докрай.Сменил съм ремонтен комплект за съпорта с всички гумички и каквото е там в комплекта, смених сега и маркуча за спирачната течност, но проблема си остана.Вече почвам да се замислям за разпределителя, който е на диференциала.Помагайте?
Коментар
-
Първоначално публикуван от dimkov1 Преглед на мнениеИ аз да попитам нещо....задно ляво колело ми блокирва (трудно се движи) защото цилиндърчето не се връща докрай.Сменил съм ремонтен комплект за съпорта с всички гумички и каквото е там в комплекта, смених сега и маркуча за спирачната течност, но проблема си остана.Вече почвам да се замислям за разпределителя, който е на диференциала.Помагайте?
Коментар
-
Здравей,
охлаби пробката за обезвъздушаване и пробвай как ще се движи буталото,ако всичко е наред и се движи без проблем,търси проблема системата.
Едно приятелче неговите ги разглобява няколко,пъти докато ги оправи.
Поздрави!!!Pajero 2.5.TDI GLS Super Selekt
лодка RIGIFLEX CAP370+YAMAHA 15hp. four stroke
Коментар
-
аз имах същия проблем със спирачките,и се е случвало не един път.Затяга някое колело,раздвижвам го и след 2-3 седмици отново същото.Смених цялата течност с нова на FERODO и от тогава нямам никакви проблеми,педала стана много по мек и комфортен за каране.Дори след 6 месеца престой през лятото,понеже ме нямаше нямах никакви проблеми с спирачките.Mitsubishi Pajero 2.5TD 1996 къса база
0883 39 72 04
Коментар
-
По съпорта всичко е смазано, движи си се мазно.Нещо има проблем в системата явно.Сега пробвах да развия това за обезвъздушаването и първоначално не се върна цилиндърчето.После пробвах със стягата и нещо се чу да се отпуши като тапа и си прибра.Сигурно има мизерии вътре, но утре ще го довърша.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар