Здравейте, колеги! Днес с помощта на колегата GEORGI Y60 и с предоставените от него гуми 33-ки с джанти, реших да ги сложа, моментно, на дълго Паджеро 2 без лифт. Първите ни очаквания бяха, че няма да влязат. Оказа се, че влизат, обаче на черен път опирането в предните калници е неизбежно (поне в моя случай). Така че, ако някой се чуди, дали 33-ки влизат без лифт, отговорът е да. Обаче, ако се чуди, дали ще му вършат работа, отговорът е не. Поздрави!

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Паджеро 2 на 33-ки без лифт
Свий
X
-
От: Паджеро 2 на 33-ки без лифт
Стават! Махни минусовите джанти и сложи оригиналните без фланци. Лек лифт-при мен е около 3 см. Гумите са 33Х10.5 R15. Гудрич МТ КМ2. Опират само на вътрешния край на пластмасовия уширител при Максимален ход нагоре на гумата - около 0.5 см. Даже аз ще го пилна малко когато ми остане време за това.Б. Бонев
0осем88две6шест71три
Коментар
-
Хм. Аз отначало ( преди да взема 33-ки ) пробвах едни такива с джанти с ЕТ -20 (или -25 ли бяха) и понеже са изнесени навън , при сгъване на колелото нагоре опираха с протектора на горната дъга на калника и мъъъничко в задната част - в калобрана при лек завой. Сега не опират в калобрана , а само на горната дъга при максимално сгъване нагоре и то в страничния борд ( или на ръбчето на протектора - на гумата не остава следа , а само на пластмасата на веждата съвсем тясна ивичка )
П.П. Виве , натягането на торсионите и пружините от дълго П2 лифтват Паджероса с около 4-5 см. - имала си лифт!Б. Бонев
0осем88две6шест71три
Коментар
-
Първоначално публикуван от Борислав Бонев Преглед на мнениеСтават! Махни минусовите джанти и сложи оригиналните без фланци. Лек лифт-при мен е около 3 см. Гумите са 33Х10.5 R15. Гудрич МТ КМ2. Опират само на вътрешния край на пластмасовия уширител при Максимален ход нагоре на гумата - около 0.5 см. Даже аз ще го пилна малко когато ми остане време за това.
Коментар
-
Първоначално публикуван от svjokera Преглед на мнениеТоше,кажи честно,че така ти харесва?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар