Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нулиране на километраж на Mitsubishi Outlander 2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нулиране на километраж на Mitsubishi Outlander 2009

Колеги какъв е начина за нулиране на междиния километраж - този, с който се засича разхода на гориво според километрите. Имам един бутон "i" в лято от волана, там намирам route A и B, но не намирам от къде да ги нулирам след като заредя бензинец...
    Някакви идеи?
    Блаоодаря предварително!
    Suzuki Grand Vitara, V6 2.5L

От: Нулиране на километраж на Mitsubishi Outlander 2009

Би трябвало..,след като смениш от А на В и обратно.., просто да задържиш бутона по-дълго .. докато се нулира ! При мен е така..,но аз съм с по-стария модел.. Успех..!
    SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

Първоначално публикуван от vadoiv Преглед на мнение
      Би трябвало..,след като смениш от А на В и обратно.., просто да задържиш бутона по-дълго .. докато се нулира ! При мен е така..,но аз съм с по-стария модел.. Успех..!
      Сега след работа ще опитам! Още като го взех направих опит, но може би не съм задържал достатъчно!... Ще опитам и ще докладвам
      Благодаря!

Коментар

А каква е целта на маршрутите А и В? За един е ясно..., но за какво могат да се ползват два...

Коментар

Аз например, (на Субаруто имам два дневни километража) с единия засичам от зареждане до зареждане, а с другия даден маршрут.

Коментар

Първоначално публикуван от radikyokushin Преглед на мнение
            Аз например, (на Субаруто имам два дневни километража) с единия засичам от зареждане до зареждане, а с другия даден маршрут.
            Какво беше - малко да имаш и навреме да ти дойде
            Не се бях сещал! Аз нали досега си бях с един и си ги комбинирах изчислявах на ум Благодарско radikyokushin!

Коментар

vadoiv - работи, БЛАГОДАРЯ!
              Я сподели с тази машина Аутлендъра в по-дълбок сняг може ли да се рискува...или не става за такива неща? С хубави зимни гуми разбира се...

Коментар

Надявам се да го разберем още тази зима.., и аз като теб го имам от няколко месеца.. Но в кал го пробвах..,представи се много -добре..,усеща се че има достатъчно мощност..,така че и в сняг.. не би трябвало да има проблеми..! Плюс това ..,твоят има повече оффроуд екстри.., като блокаж на централния диф..,тракшън контрол.. и не на последно място двигател 3.0-V6..! При теб.. има вероятност да завали сняг по-скоро .. и евентуално да дадеш реални отзиви ..,а може и видеоклипче да направиш.. !

Коментар

Наистина, ако не всеки момент то снега го очаквам съвсем скоро. Това ме навежда на мисълта да отида и да си подменя гумите
                  Ще дам отзиви определено. Една от целите ми беше да взема машина, която да не ми дава да рина много сняг Докато бях с Исузуто нещата бяха ток и жици, но миналата зима я карах с един Пасат и вместо два три пъти за цялата зима ринах на всеки снеговалеж Ще видим как е със Мистър Аутлендър
                  Виждам, че имаш и Гранд Витара - целта ми за офроуд беше да си намеря Нива тук, но държат цените нереално високи, или ако са нормални то колата не става за нищо та съм решил да си взема една Витара, Сайдкик или...как беше модела на Шевролет дето е копи/пейст на Витарата... Влизал ли си в кал и сняг с нея? Из планината как се държи?

Коментар

Гледай и се наслаждавай.. :www.youtube.com/watch?v=tW6WFF1uNJA
                    На това също.. www.youtube.com/watch?v=tcJhDtS9qfE
                    Въпреки че..,братушките и на Аутлендрите.. не им прощават..:www.youtube.com/watch?v=9YGuXPmWI_M
                    Нали знаеш кой е най -проходимия джип.. -"прежаления".. !
                    Последно редактирано от vadoiv; 13-10-15, 20:29.

Коментар

Второто ми допадна на макс!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X