Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся Pajero 3 3.5 - Мисията невъзможна!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся Pajero 3 3.5 - Мисията невъзможна!

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...6&slink=an4yzo. Примерно! Гледам че спокойно се намират от 8000 до 14000 такива или се бъркам? Какъв е разходът на такъв?

Коментар

Първоначално публикуван от vankata_fly Преглед на мнение
      Колега,а защо не 3,5 v6 но предната генерация,много по-здрави са и се намират доста повече,особено автомат?Да не говорим,че може би и един оутбак 3,0 H6 ще ти покрие и много от изискванията!
      Защото едва ли ще намеря не раждясал такъв... Субаруто е лека кола, ниска, нежна...

Коментар

Повярвай ми,има!Аз лично минах по този път и ходих до Италия специално за джипката която карам в момента и хич не съжалявам,само дето е ръчна кутия а те се срещат доста по-рядко от автоматите.За мен това е златната среда за джип за асфалт и леки разходки-3,5 V6,дълго или късо е вече въпрос на личен избор и нужди.Аз съм много доволен от дългата база,малко е по-тегава в гората но си перфектно за джипка и може да се каже,че има много добра возия за джип и динамиката на лека кола!
        LZ2IZ,DUTY for DUTY[/B] PAJERO 3,5 v6
        Анти-социалното поведение е признак на интелигентност в един свят, пълен с конформисти!

Коментар

А вашата с гди мотор ли е? Какъв разход дава?

Off.http://www.autoscout24.com/offers/mi...843690тази ми харесва!
          Последно редактирано от Камен Ангелов; 22-09-15, 22:26.

Коментар

Не е GDI,3.5 -194 кс. Като на газ с кофти газов инжекцион ми дава 14-15 литра газ при 90-100 км/ч извънградско ! Линка от обявата не се отваря,Паджерото ми е 98-ма година феис лифта.
            LZ2IZ,DUTY for DUTY[/B] PAJERO 3,5 v6
            Анти-социалното поведение е признак на интелигентност в един свят, пълен с конформисти!

Коментар

Внимавай с DID-овете...не случайно цените им са такива, съобщава се за главоломни последващи разходи...има доста изписано тук по въпроса-просто потърси в раздела, имаше една тема за многохилядни разходи само около задния мост. Т.е...потърси най-скъпото от старите, а не най-евтиното от новите.

пп: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=201633

Ако ще взимаш такова Мицубиши...жена ти да не чете тази тема.
              Последно редактирано от sonda; 22-09-15, 23:03.
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Ангелов Преглед на мнение
                Здравейте, колеги!

Първо, честит празник! Бъдете здрави и независими!

Решихме със съпругата да се обърнем към Вас за помощ. От почти година сме 3-ма, и малката е готова за разходки по планините Това наложи и търсенето на нов семеен автомобил. Основните условия са голям, висок, здрав, проходим, автоматик, бензин и със голям мотор и достатъчен комфорт (като за джип), подходящ и за дълго пътуване с много багаж, теглене на някоя платформа/ каравана някой ден. Бюджетът който можем да отделим за начална инвестиция е между 10 000 и 15 000лв. Не бързаме, но и не искаме да отлагаме повече от няколко месеца. Разгледахме всякакви машини, и определено най-подходящ ни се стори Pajero 3 (2002-2006), дълга база, 3.5 V6 ~200 к.с. но НЕ GDI, а EFI, който задължително ще караме с инжекционна газова уредба. Моделът с този двигател обикновено е комплектован с много приятни екстри - климатроник, кожа, подгрев, ел.седалки. Очакваният от нас разход е около 20лв./100км, и мислим, че това е единственият двигател, достатъчно еластичен за по-висока круйзерска скорост (130-140км/ч).
                Познавам "малкия" двигател (3.0) от някои приятели и мисля, че каквито и проблеми да излязат ( с оглед на годините или пробега ) 3.5 V6 е ремонтно-пригоден двигател, без изключително сложни и скъпи агрегати - поправете ме, ако греша! От около месец се оглеждаме за такъв екземпляр в mobile.bg / mobile.de, но за съжаление, почти няма налични за продажба (едва ли е случайно ).

Ще сме много благодарни за какъвто и да е съвет / предложение по следните въпроси:
                1. Имаме ли шанс да намерим такъв автомобил, в такъв диапазон и посочените изисквания, къде да търсим?
                2. За тези пари има много приятни налични автомобили за продан, но със 3.2 DID двигател. Четох каквото намерих тук за него и все пак не мога да си позволя по-високата цена на горивото, цената на частите и обслужването на такъв. Мисля, че има и много повече скрити рискове при закупуването на дизелов двигател с всок пробег. Притеснявам се, че 165к.с. ще умалеят по наклонен магистрален път. Не се ориентирам дали се предлага автоматик с 5 степени за този мотор.
                3. Не можем да намерим алтернативен автомобил, който да ни хареса както визуално (отвън/отвътре), така и по отношение на изискванията ни за обем, двигател, СК и цена за придобиване и поддръжка. И все пак, ако мислите, че пропускаме подходящ автомобил - сега е моментът да ни подскажете!

В момента караме един Forester, повдигнат, обут, спретнат и с много голям ресурс във всички агрегати, но ни мъчи ниското ниво на комфорт, малкият двигател, липсата на въртящ момент, и сравнително малкото купе.

Изчетох множество теми във форума за проблемите, които мога да очаквам от Паджеро 3, но понеже не съм притежавал, нямам пряко наблюдение върху поведението на автомобила на пътя. Убеден съм, че извън пътя ще "изпревари" Грозотила (Isuzu Midi), което напълно удовлетворява нуждата ни от оф-роуд възможности!

Благодаря предварително на всички, които ще се включат със съвет и /или критика!

Поздрави,
                Светла и Камен.
                За повече екстри бих загледал Ланд Ровърите там обаче надеждността я няма.
                Иначе се вписват в бюджета перфектно.

За Тойота 95 серия може да се помисли ама там този 3.4 мотор не знам доколко ще ви върши работа като мощност иначе е здрав и даяни на газ за разлика от 4 литровия на 125-цата (там и парите не стигат).

Нисан Патфайндър има 4 литров в6 мотор който може и да влезе в бюджета.

Общо взето имаш доста голяма дилема щото се отиват нещата към кофти марки (надеждност).....
                Разни Лордове Фиатове и т.н.

Иначе най доброто ще е Пахеро 4 3.8
                Land Rover Discovery II, V8 4.0
                VW Golf VI variant
                Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Ще гледам тази кола *** без линкове към сайтове с обяви *** В момента е единствената налична, която отговаря на нуждите ни. Доста е стара и вероятно е изгнила. Колко скоростна е кутията според вас? Има избираеми само 1,2,D?
                  Последно редактирано от Чавдар (V93); 23-09-15, 08:35.

Коментар

3 скоростен автомат е.
                    Гледай много добре за ръжди по рамата, ако ти дадат (или издебнеш момента) мушни нещо остро в нея за проба.
                    Повечето пахероси на тази възраст са тотално изгнили.
                    VW Golf VI variant
                    Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Фронтера 3,2?
                      Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                        ... Гледай много добре за ръжди по рамата, ако ти дадат (или издебнеш момента) мушни нещо остро в нея за проба.
                        Повечето пахероси на тази възраст са тотално изгнили.
                        Ако не му дадат - изобщо да не се занимава с тази кола.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Нали се предлагат и газови инжекциони за двигатели с директно впръскване, или поне така ги рекламират. Може би има подходящи модели и за тези мотори на митсубиши. Разгледайте моделите на брц.
                          Всеки трети е шести

Коментар

Разгледах ги... Най-малко ме притеснява цената (2500-4000лв). Начинът на работа е малко неприемлив - подава се смесено и бензин. В България май никой не е монтирал такава все още. Остава рискът да се стопят дюзите за бензин... Може да се мисли и за преработване на изцяло LPG двигател, но не е надеждно за зимни условия...

Коментар

Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнение
                              Фронтера 3,2?
                              Човека търси семейно комби, слиза от субару и заглежда суперселект.
                              Мислиш ли че парт тайм ще му пасне?
                              VW Golf VI variant

Коментар

Всъщност, нямам страст за фул тайм раздатка. Жената много добре знае как да борави с парт-тайм (от Исузуто). И като фен на Исузу, съм мислил за Фронтера като вариант, но има много недостатъци - слаб и рядък автоматик, ръжда, висок разход, нисък комфорт и безопасност. Сега гледам разни Pathfinder-и, dCI , автомати, по 13-15000лв., които пасват на изискванията, но нямат японски мотор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X