Паджеро 2 99г.,при вкючен преден мост и движение на заден ход,се чува шум,като от разбито каре.Неприятното чаткане се чува независимо дали джипа се движи право назад,или е в завой.На преден ход няма проблеми.При изкючен преден мост,също няма проблем ,нито напред,нито назад.
Набедена,беще лявата страна и днес смених и двете видимо здрави карета,но чаткащият звук си остана.
Утре,смятам да свалям и дясната полуоска и да се ревизира.Неприятният момент е,че имам само външно каре,а в магазините в които се обаждах,никъде няма наличност на вътрешно каре.(полуоските ми са 35 шлицови).Заявка(15-20 дни)и цена 800лв.
Молбата ми е,ако някой знае откъде мога да намеря 35 шлицово,дясно,вътрешно каре на нормална цена-да казва?
Къде другаде би могла да е причината?
Защо,се появява само на заден ход и защо само при вкючен мост?
Или каквото и да се сетите за да се реши проблема.
Благодаря ви.
Набедена,беще лявата страна и днес смених и двете видимо здрави карета,но чаткащият звук си остана.
Утре,смятам да свалям и дясната полуоска и да се ревизира.Неприятният момент е,че имам само външно каре,а в магазините в които се обаждах,никъде няма наличност на вътрешно каре.(полуоските ми са 35 шлицови).Заявка(15-20 дни)и цена 800лв.
Молбата ми е,ако някой знае откъде мога да намеря 35 шлицово,дясно,вътрешно каре на нормална цена-да казва?
Къде другаде би могла да е причината?
Защо,се появява само на заден ход и защо само при вкючен мост?
Или каквото и да се сетите за да се реши проблема.
Благодаря ви.
Коментар