Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нови гуми 33 ки какви ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нови гуми 33 ки какви ?

Намислил съм да си купувам гуми 33x10.5x15 или 33x12.5x15 . Сега съм с 32x11.5x15 на джанти с 7.5j оригинални на пажеро и стоят перфектно но са ми малко малки. Джипа е дълга база фабрично с лек лифт и допълнително 5 см подложки отзад и натегнати торсиони. В момента има доста място с 32 ките .

В момента съм с BF goodrich mud terrain и съм доволен от към шум и проходимост в кал.

Какви варианти може да ми предложите като марки цени , отстъпки ако някой може да предложи за такъв размер гуми. Изключвам агресивните гуми от рода на silverstone extreme и кобра , защото предимно карам и по асвалт.

Другия ми въпрос е дали ще трябват по-широки джанти , знам че и с тези ще станат този размер 33 ки но се пак ?

От: Нови гуми 33 ки какви ?

Колега би ли споделил колко са високи 32ките и каква марка са? Благодаря

Коментар

Написах с какви гуми съм. Като см са около 80 см

Коментар

Само ще те поправя, че оригиналните джанти са 7j, а не 7,5. Аз доста време си карах с тях и със супер-суомпърите 33/12,5 и не съм забелязал да има някакъв проблем, въпросът е да се прецени правилно налягането, така че протектора да ляга добре на пътя. Проблем от тясната джанта може да дойде при сваляне на налягането до около 1 бар, в случай, че трябва да се измъкваш от ситуация в кал или пясък - тогава може и да разбортира. В момента на Диското пак съм със 7j джанти и 33/12,5... ако оставим на страна факта, че имам куп забележки към самите гуми (тойо АТ), проблем от тясната джанта все още не съм видял.

Като се има предвид, че избора на модели в размер 33/10,5 е доста ограничен на нашия пазар (и не само), ако не те кефи силвърстона, ти остават ГФГ АТ и МТ и май Тойо МТ. Ако искаш друго, че трябва да е на 12,5.
        Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Реших да си остана с 32 ки и си поръчах нови . Прецених че за 1 см клиренс не си заслужава по-голямата гума.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X