Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паджеро 2 кърпеж..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Паджеро 2 кърпеж..

Здравейте, колеги, взех си едно Шогунче 3.5 V6 дълга база 95г. Има проблем в двигателя, който предстои да открием и поправим. Другият проблем е, че се нуждае от кърпене по рамата и купето. Бих искал да оголя рамата откъм купе, за да може да се направи качествено и по двете. За съжаление при мен няма достатъчно място и ресурс за тази цел. Ще съм благодарен на колегите ако могат да ме насочат към място, където тази операция може да се организира.
    Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
    0878226696; 0876927507

От: Паджеро 2 кърпеж..

Темата е за ключ.
    Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
    0878226696; 0876927507

Коментар

Е що ключ,разкажи как реши проблема?
      Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
      Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
      Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
      Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Не съм...Ще купувам телоподаващо и напред Но първо двигателя. Че и там е едно бавене...
        0878226696; 0876927507

Коментар

Като че ли ще има развитие...ще поствам снимки когато се започне..
          0878226696; 0876927507

Коментар

И аз минах през този филм. Имаше проблем в рамата в задната дясна част и го реших, като подложих една шина около 5-6 мм по цялата дължина и с Г-образни планки я заварих да държи, след това BODY и за сега е задоволително. Хванах се да кърпя и купето. Изкъртих всичко отвътре, рязане с ъглошлайф, рязане на планки, заваряне, грунд и всичко по обратния път. Един съвет: ако режеш купето на място вътре, много пази прозорците и стъклата, понеже направих грешката да не ги пазя и сега на предния прозорец има точки от ъглошлайфа. Късмет с начинанието!

П.П. http://www.offroad-bulgaria.com/show...04#post2596704 <- Тук съм писал по-подробно.

Коментар

Първоначално публикуван от c0dy^ Преглед на мнение
              И аз минах през този филм. Имаше проблем в рамата в задната дясна част и го реших, като подложих една шина около 5-6 мм по цялата дължина и с Г-образни планки я заварих да държи, след това BODY и за сега е задоволително. Хванах се да кърпя и купето. Изкъртих всичко отвътре, рязане с ъглошлайф, рязане на планки, заваряне, грунд и всичко по обратния път. Един съвет: ако режеш купето на място вътре, много пази прозорците и стъклата, понеже направих грешката да не ги пазя и сега на предния прозорец има точки от ъглошлайфа. Късмет с начинанието!

П.П. http://www.offroad-bulgaria.com/show...04#post2596704 <- Тук съм писал по-подробно.
              Мерси за съветите, колега. С прозорците песента ми е известна от една друга кола Важното е , че намерих къде да сваля купето от рамата
              0878226696; 0876927507

Коментар

Те купето и шасито са ясни ами дано с мотора по-лесно се оправиш...
                Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Минчев - MaxBass Преглед на мнение
                  Те купето и шасито са ясни ами дано с мотора по-лесно се оправиш...
                  Да ти кажа честно това с мотора е по лесната част,защото ако го правиш правилно и като хората хвърляш едни пари в него и после забравяш,докато с ръждата няма край,все някъде си пропуснал нещо,все някъде не си намазал или обработил и тя си продължава да си работи.......

"Не съм...Ще купувам телоподаващо и напред Но първо двигателя. Че и там е едно бавене..."

Ако имаш нужда от помощ казвай...........

Коментар

Първоначално публикуван от svjokera Преглед на мнение
                    Да ти кажа честно това с мотора е по лесната част,защото ако го правиш правилно и като хората хвърляш едни пари в него и после забравяш,докато с ръждата няма край,все някъде си пропуснал нещо,все някъде не си намазал или обработил и тя си продължава да си работи.......

"Не съм...Ще купувам телоподаващо и напред Но първо двигателя. Че и там е едно бавене..."

Ако имаш нужда от помощ казвай...........
                    Двигателя излезе яма превъртял лагер на биелата на втори цилиндър, коляновият вал- на боклука...Благодаря, колега. току що поръчах вал и всички чудесиики..Ще го бъде

С ръждата ще се боря после Важното е, че намерих къде да отделя купето от рамата, има вече телоподаващо и т.н. може да започна и кърпежен бизнес после
                    Последно редактирано от ahead70; 03-06-15, 10:10.
                    0878226696; 0876927507

Коментар

Поради това, че ремонта на двигателя дотук глътна около 3000 лв. замразявам всичко до по-добри финансови времена.
                      0878226696; 0876927507

Коментар

Шегуваш се,сигурно си му сложил гуми и лебедка в тази цена
                        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                        Анатолий Пейчинов o8875о9815
                        https://dvrbg.com/

Коментар

Само коляновият вал е 1900 лв с митото, рециклиран 1-ви ремонт, отделно сегменти, гарнитури, шлайфове и тем подобни...а и репатрак от Русе- 550 лв...и те си станаха 3000.
                          0878226696; 0876927507

Коментар

Лично аз се захванах първо с кърпенето и после оправях ходовата част, понеже беше много зле. Кърпенето ми отне 1-2 месеца, а след това ремонта по ходовата част беше за 3 дни и 1100 лв. назад. А до двигателя все още не съм стигнал. Иначе успех в начинанието, филма е доста интересен, както предполагам си разбрал до момента.

Коментар

[QUOTE=ahead70;2792035]Само коляновият вал е 1900 лв с митото, рециклиран 1-ви ремонт/QUOTE]

Това е престъпление!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X