Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взех си камионче.....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Взех си камионче.....

Ето това ти трябва и да олекотиш ресорите.

http://www.upcountry4x4.co.uk/mitsub...on-kit-mad.asp

Лифт не ти трябва и гуми до 32'' и я забрави тая дивотия с двата чифта гуми.
    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
    Drag Grand Canyon Daily
    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
    LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от evos Преглед на мнение
      Какво значи няма проблем, аз нали правя разлика как потегля Патрола и как Мицуто на мокра трева,кал или пясък,а си прекалил с газта на пикапа и буташ малкия лост веднага! Говорим за хубави гуми,нови,сравнително добри за офроуд кумхо роадвенчър,дуратрак,дискавъри сст!
      Абе нали не си мислиш че всичко и всички сме еднакви . Като шофер треБва да знаеш че ферарито не върви по същия начин като зАзА .
      По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Ние не сме,но пикапите са с еднакви недостатъци!!!
        мисля, да зема а се замисля...

Коментар

Ние не сме,но пикапите са с еднакви недостатъци!!!
          Лично аз предпочитам да се възползвам от предимствата и да се примирявам с недостатъците ,защото при този вид МпС за мен са по-малко . Ако при теб съотношението е обратно вземи смени мЕпЕсЕтО .

Коментар

Ти имаш право да се примиряваш с всичко, но човека има проблем и иска да го разреши, ако няма с какво да му помогнеш няма смисъл от разтягане на локуми!

Коментар

Ти имаш право да се примиряваш с всичко, но човека има проблем и иска да го разреши, ако няма с какво да му помогнеш няма смисъл от разтягане на локуми!
              Локуми са си локуми ! Ако колата не му върши работа в този си вид и ако има повече недостатъци отколкото предимства ,какво и да прави както и да го прави ще дойде момент когато ще разбере че е загубил и време и пари .Това че давам съвет не означава че трябва задължително да се съобрази с него . Запознавам и теб и публиката какво се случва ,а това какви поуки ще извлечеш ти и публиката е вече друга бИрА . Иначе все още имам право да си казвам мнението или трябва да искам одобрението ТИ .

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
                Kарам пикап от 2008 г и досега съм имал проблем с лека задница само с неподходящи за пътните условия гуми .Това разбира се зависи и от задкормилното устройство все пак . Жена ми не го кара зимата на сняг и лед от страх ама как разтрива на сухо не е истина ,понякога ми се плаче . Иначе с 1000 кг вози като лодка ,ама и спира като кораб . Иначе с нищо не се заменя удоволствието от това да имаш почти универсално превозно средство . Единствения недостатък за мен и моята работа е че не става за дълги магистрални пътувания . Да не забрая да спомена че е в абсолютно заводски вид .Единственото различно от завода са джантите и покривалото на багажника . Честита придобивка .
                И какво го съветваш точно....

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
                  Ето това ти трябва и да олекотиш ресорите.

http://www.upcountry4x4.co.uk/mitsub...on-kit-mad.asp

Лифт не ти трябва и гуми до 32'' и я забрави тая дивотия с двата чифта гуми.
                  Тази въздушна възглавница не мога да намеря снимка в монтиран вид! Пишат,че се монтира за 30-60мин ноооо...махат ли се ресьорите или се слагат между тях и рамата!? Ако е второто е безмислен разход,защото няма да подобри возията,а само товароносимостта,това обаче може да се постигне много по лесно и евтино.Ако обаче е първото ведна изниква въпроса с фиксирането на целия заден мост!!!???

Коментар

Разбира се че не се махат ресорите. Но можеш да пробваш да намалиш броя на листите и после компенсираш с възглавници, като ще товариш. Нали казваш, че експериментираш.

Drag Grand Canyon Daily
                    LZ1JYM

Коментар

Дали да мисля и аз, че конструкторите на Митсубиши не разбират от окачвания на пикапи и някои български гений ще оправи нещата?
                      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

В моя случай основния пакет е от 4 листа и 2 допълнителни в основата.Не мога да махна повече от 1 лист от основните,защото започва голямо усукване на моста при по сериозно потегляне,от там и натоварване на карета на кардана.И без това опорния лагер финишира за 2-3 месеца.
                        ЕЕ тук са решили проблема с усукването след отслабване на пакета ресьори!

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                          Дали да мисля и аз, че конструкторите на Митсубиши не разбират от окачвания на пикапи и някои български гений ще оправи нещата?
                          И те като колегите си от JEEP - творят недомислици

Коментар

В моя случай основния пакет е от 4 листа и 2 допълнителни в основата.Не мога да махна повече от 1 лист от основните,защото започва голямо усукване на моста при по сериозно потегляне,от там и натоварване на карета на кардана.И без това опорния лагер финишира за 2-3 месеца.
                            То и един лист може да даде някакъв комфорт, но все си мисля че и два могат да заминат.
                            Лека кола няма да стане, това е ясно.
                            Drag Grand Canyon Daily
                            LZ1JYM

Коментар

Аз мисля,че намерих моя компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                                DJ, не ми се вярва да си останал без кола за шосейно каране, а щом си взел пикап, предполагам, че е защото ти е бил нужен пикап. А пикапа си идва с всичките предимства и недостатъци на товарен камион.
                                Вярно, че не е невъзможно да се тунингова - и окачване и спирачки и каквото се сетиш. Сигурен съм, че ти точно ще можеш да се справиш с всяка една от задачките.

Въпросът е: има ли смисъл? И дали, ако все пак те е ухапала мухата да 'наджипваш' нещо, именно това е подходящата база?

Каквото и да решиш, желая успех!
                                ......."шосейна" кола отодавна нямам,т.е. откакто махнах Евото но пък и вече са други и времената, и критериите и сега, освен с двете Панчерева, имам си и камионче,ама нали ще ставам пишман селянин,та за тва........а и откакто видях жена ми да кара Туите в моето Панчерево си казах край,пикап ще е ........
                                Мога всичко, но да си питам профилактично......ще пусна снимки след време да видите какво беше, и как е сега.......м/у другото днес смених 4-те амове с нови и тя взе ,та стана послушна......всъщност амовете ми ги даде брат Флекс да пропвам, преди да реша какво ще е ,бегач или кросуър.........

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X