Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Климатик Паджеро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Климатик Паджеро

Колеги ! Помагайте .. неволно се сдобих с климатик от климатизирано паджеро v6 3000 та въпросът ми е има ли някой от Варна който е присаждал климатик на джипката си .. и специално за паджерото това изисква ли сваляне на цялото табло или може да стане само от мястото на жабката. Евентуално сервиз, който се занимава с монтажи .... изобщо приемам всякакви идеи и съвети !

От: Климатик Паджеро

Знам че е досадна тема ... изчетох форума по въпроса но така и не видях някой да го е правил и качил информация за това ...

Коментар

Здравей, предполагам ще се наложи да се сваля таблото,понеже охладителя трябва да се монтира отдолу, а това няма как да стане през жабката. Мисля обаче,че това ще е най-малкия проблем. Тръбопроводи,евентуални пропуски и прочее също са филм, не се знае и компресорът на какво положение е,при мен той се беше сдухал тотално,без възможност за ремонт, та купих друг за 350 лв., радиаторът също е риск-изведнъж изпуска налягане и фреонът изчезва. Мисля, че тия неща могат да се тестват под налягане преди монтажа. Успех!
      Mitsubishi Pajero 3.2 DID --> VW Golf IV 1.9TDi

Коментар

Смятам първо да проверя частите една по една за да не боли глава след като са вече монтирани.. Този въпросния охладител(изпарител) не седи ли над краката на пасажера .. там модела без климатик има просто кутия, която ми обясниха че се сваляла и на нейно място се слага охлдителя и някъде над жабката има (имало) букса която е свързана с работата на климатика ... честно казано най ме притеснява свалянето на таблото и евентуални последствия от това .. но така или иначе вече съм го решил.. за момента търся човек който да свърши работата ... и после да си сглоби всичко без да ми намира излишни части от автомобила

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X