Обява

Свий
Няма добавени обяви.

неизвестни бутони на Паджеро ІІ 2,5 от 1994г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• неизвестни бутони на Паджеро ІІ 2,5 от 1994г

Здравейте колеги,
    От скоро съм собственик на Паджеро ІІ - 2,5 от 1994г.
    Имам няколко бутона в купето и не знам за какво са, та искам да питам, ако може да ми помогнете.
    Първият е долу ниско на средната конзола откъм педала на газта, на снимка "копче 1 ". То се изтегля и бута и щрака нещо като реле, но нищо видимо не става.
    Вторият е до копчето за задната чистачка на снимка "копче 2 ". има две положения, но като се превключва нищо не става. Същото превключвателче го имам и на дъното на кутията между седалките и там нищо не се получава като го щракам.
    Имам и един бутон отстрани на ръчката за фаровете. Като го натискам щрака нещо, като реле, но видимо нищо не се случва. Това мисля, че е за пръскачките на фаровете, но не съм сигурен.

Благодаря предварително за помощта и мненията!

P.S. Ако вече е писано по въпросите дайте линкове. До сега рових, но не намерих нищо.Поздрави на всички ! Скоро ще снимам джипката и ще се запиша в представителната тема.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:копче1.jpg
Прегледи:1
Размер:48.5 КБ
ID:6078110Натиснете снимката за да я уголемите

Име:копче2.jpg
Прегледи:1
Размер:54.7 КБ
ID:6078111

От: неизвестни бутони на Паджеро ІІ 2,5 от 1994г

Тия бутони не са оригинални. Слагани са допълнително от предишния собственик и едва ли някой чоже да ти каже за какво са освен този, който ги е слагал.
    Може да са управлявали нещо, което вече го няма и затова вече нищо не се случва, като ги превключваш.
    Най-добре е, ако можеш да проследиш кабелите от тях, къде отиват и така да разбереш за какво са.

Коментар

От: неизвестни бутони на Паджеро ІІ 2,5 от 1994г

Копчето дето му казваш за "задната чистачка" най-вероятно е за подгрев на течността, ама от тия снимки толкова. А Ради е прав. Самоделки са! Пръскалките на фаровете се включват при включени фарове. Просто се натиска копчето накрая на лостчето за фаровете. Щом нищо не се случва значи, че моторчето не рабори. При по-старите модели го има този проблем. При по-новите моторчето е разделено от турбинката и е ОК.

п.п. Ето за моторчетата: http://www.offroad-bulgaria.com/show...06#post1500106
      Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 29-01-15, 21:26. Причина: линк стара тема
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X