Здравеите мозаци,тъи като нямам претстава от нищо искам да попитам дали някои знае защо термометара за външната температура винаги показва -29градуса а за вътрешната отчита добре,нещо откачено ли има или е прецакан.Знам че не е важно, но е дразнещо.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
КАДЕ Е ТЕРМОМЕТАРА
Свий
X
-
От: КАДЕ Е ТЕРМОМЕТАРА
Първоначално публикуван от smaleto Преглед на мнениезащо термометара за външната температура винаги показва -29градуса а за вътрешната отчита добре,нещо откачено ли има
-
Първоначално публикуван от smaleto Преглед на мнениеЗдравеите мозаци,тъи като нямам претстава от нищо искам да попитам дали някои знае защо термометара за външната температура винаги показва -29градуса а за вътрешната отчита добре,нещо откачено ли има или е прецакан.Знам че не е важно, но е дразнещо.
Коментар
-
Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнениеЗдравеИ мозАк! ТъИ "," като не разбирам на какъв език пишеш, изобщо си нямам преТстава, при положение, че си ненаясно с термометАра за...какво питаш...
Коментар
-
То си е до уважение към четящите. И до самоуважение де.
Пак добре, че са се намерили хора които да отговорят...
Ама както си знаеш, да е нещо друго, а то акъл...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Коле! То и НИК-а сигурно трябва да го докара до "Усмихнат", амаа .... мъкаааа ... Бели хора не могат да си напишат името без грешка (това наживо съм го виждал)! Прост народ лесно се управлява!
Иначе! За целта. Термисторът се намира пред предната лява гума! Нещо, като малка "ампула" с тънки кабели. Или е прекъснат кабела или е заминало съпротивлението. За целта е необходимо нещо от сорта:
При 20 °C съпротивлението трябва да е 1200 Ω. При 40 °C съответно 500 Ω. Това по каталог!Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар