Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pajero IV фарове автоматично нивелиране

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Pajero IV фарове автоматично нивелиране

Първоначално публикуван от GADA2001 Преглед на мнение
    DJ Tymbi, колкото до дачтика.. Аз втория път си мислих, че на цяло ми е заминал, но явно компютъра го изключва, когато е на най долно или горно ниво. Няколко пъти слизах и както си е запален на фарове мърдам ли мърдам, но не приемаше. Накрая разбрах, че трябва при изгасен двигател да сляза и да сложа планката, която излиза от самия датчик на средно ниво и чак тогава познат да запали колата. Тогава аджеба се задейства
    Сега ще си имам един датчик резерва
    ........и аз търся датчик, ама ми е много 600 лв. за нов......за това утре ще търся втора ръка,м/у другото днес имах малко свободно време и човърках по този проблем.....аз си мислех че е обикновен потенциалометър, а то се оказа датчик на Хол......разбирам за един потенциалометър да е 200-300 лв ,ама 600 вече е прекалено докато днес разбрах че не е обикновен......оказа се че той подава импулсии с различна дължина и от там процесора изчислява колко да мръдне фара и посоката му..........за това към него ходи 5волта, маса и сигнал.......оказа се ,че датяика ми е дало късо и компа го изкл. изцяло и за това тестера ми показва че го няма.......

Коментар

Какво става DJ Tymbi, намери ли си втора ръка?

Коментар

Първоначално публикуван от GADA2001 Преглед на мнение
        Какво става DJ Tymbi, намери ли си втора ръка?
        .........не, още търся, от 12-13 тел. нито един няма......сега търся в Ибей да видим дали има по евтино.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X