Здравейте, преди няколко месеца закъсах с паджерото в една канавка. От тогава ми свети на дисплея задна дясна лапна на задния диференциал. Всичко работи перфектно не мога да се оплача просто искам да разбера какво може да е станало че свети постоянно. Изчистих буксата датчика отдолу но не се оправя ? Идеи
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Паджеро 2.5 ТДИ 94 година въпрос?
Свий
X
-
От: Паджеро 2.5 ТДИ 94 година въпрос?
Значи да уточня само че когато е изкл. всичко и си карам само на заден мост тогава ми свети. А когато избирам вече различни режими от лоста за 4х4 тогава си светва и другата лампа. Пак уточнявам целия проблем дойде когато затънах в една канавка и излязох но след това си светна и не е спирала ... пак идеи ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от muzi Преглед на мнение...От тогава ми свети на дисплея задна дясна лапна на задния диференциал. ..Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 02-12-14, 13:53.The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
И 2-те лампи за задния диференциал трябва да ти светят постоянно във всички режими, ако при режим 2H свети само едната, значи или другата е изгоряла или може да са клеясали букси, отпоени жички. При всички случаи ще пада разглабяне на пластмаси
Коментар
-
При всички режими задните 2 гуми трябва да светят ако не свети 1 значи е изгоряла крушката!!!!Толко сложно ли е????? Таблото се сваля с 5 рапидки!!Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005
Коментар
-
Да уточня защото съм задал неправилно въпроса. Лампата свети на задно дясно колело. Когато премина в режим 4х4 светват и 4те колела и всичко си е окей, когато обаче се върна в режим 2Н и си карам само на задно ми свети отново задно дясно колело. Та въпроса ми защо в режим 4х4 всичко е окей а в режим 2Н свети само едната ????
Коментар
-
Погледна ли линка дето ти дадох? Щото през него стигаш до ТУК. А най отгоре е електрическата схема на Супер Селекта! Дето пък ще видиш от къде аджеба идва ток до ш...ните крушки. В краен случай покажи схемата на първия срещнат жичкаджия! И още някоя тема да пуснеш по въпроса е все тая. Таблото все трябва да се свали.
п.п. Уважавайте малко труда на другите моля!Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от muzi Преглед на мнениеДа уточня защото съм задал неправилно въпроса. Лампата свети на задно дясно колело. Когато премина в режим 4х4 светват и 4те колела и всичко си е окей, когато обаче се върна в режим 2Н и си карам само на задно ми свети отново задно дясно колело. Та въпроса ми защо в режим 4х4 всичко е окей а в режим 2Н свети само едната ????"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение... сигурно идва сигнала от другаде и хоп, светва.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от muzi Преглед на мнениеДа уточня защото съм задал неправилно въпроса. Лампата свети на задно дясно колело. Когато премина в режим 4х4 светват и 4те колела и всичко си е окей, когато обаче се върна в режим 2Н и си карам само на задно ми свети отново задно дясно колело. Та въпроса ми защо в режим 4х4 всичко е окей а в режим 2Н свети само едната ????Последно редактирано от Cvetanovw; 05-12-14, 00:37.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар