Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на автоматична скоростна кутия с ръчна на Pajero 3.2 DID

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на автоматична скоростна кутия с ръчна на Pajero 3.2 DID

Здравейте,
    Зададох този въпрос във форума на Митсубиши, но без отговор, надявам се тук да има хора, които са запознати.
    Имам Паджеро 3.2 ДИД, дълга база с автоматична кутия. Колата ми харесва много, имам я от около 3 години, върши ми работа, но по лични причини искам да сменя автоматичната с ръчна скоростна кутия, т.е причините са изцяло и само в мен (иначе автоматикът си е добре и обслужен ). Та се замислих дали е възможно да се смени атоматичната скоростна кутия с ръчна. Мислих, гледах мануали и реших да попитам по - знаещите и в този форум. Раздатката и ск. кутия са отделни възли, автоматичната и ръчната ск. кутии са с една дължина и място за закрепване на кардан, раздатка и т.н. Въпросът ми е (преди да ме обявите за луд), дали може това действително да стане, ако да речем, се вземе ръчна кутия със съединител (комплект - помпи, педал, лагер, кохух и пр.), както и дали трябва да се пипа помпата (ГНП), защото доколкото знам, тя се командва от компютъра, а той следи и параметрите на кутията.Т.е. трябва ли някак да се залъже ГНП-то, ако се сложи ръчна кутия?
    Благодаря!
    Mitsubishi Pajero 3.2 DID --> VW Golf IV 1.9TDi

От: Смяна на автоматична скоростна кутия с ръчна на Pajero 3.2 DID

Може! Всичко може, само блажно да не се яде и по жени да не се ходи.
    А всъщност защо не продедеш автоматичното и не си купиш ръчно паджеро, вместо да храниш моргаджии и майстори?
    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

....разлики има и в раздатките, така че ако ще сменяш кутията, то трябва да е с раздатката......освен това ГНП-то няма как да го излъжеш реално.....къде сте писали в мицубиши форума?

Коментар

Първоначално публикуван от DJ Tymbi Преглед на мнение
        ....разлики има и в раздатките, така че ако ще сменяш кутията, то трябва да е с раздатката......освен това ГНП-то няма как да го излъжеш реално.....къде сте писали в мицубиши форума?
        http://www.mitsubishibg.com/forum/in...howtopic=33283 - ето тук

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
          Може! Всичко може, само блажно да не се яде и по жени да не се ходи.
          А всъщност защо не продедеш автоматичното и не си купиш ръчно паджеро, вместо да храниш моргаджии и майстори?
          Честно да ти кажа, смятах я и тая работа и ще взема да пробвам и тоя вариант..... А за блажното и жените си прав - сега са пости :-)))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X