Здравейте,колеги от скоро имам Паджеро 2 3,5 v6 автомат забелязвам че стартера не върти винаги .Свалял съм го за профилактика вътре е като нов .Почти винаги върти но има моменти когато след по интензивно каране се опитам да завъртя само леко намалят лампите на таблото . започвам да размърдвам скоростите и да подавам на стартер няколко пъти и най накрая запалва , Имал съм подобен проблем с паджеро 2,5 дизел ,ама там имаше едно реле под акумулатора беше окислено .търсих подобна тема но не открих.Помагайте че тоя автомат в гората няма предвжване .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стартера не върти винаги
Свий
X
-
От: Стартера не въри винаги
Абсолютно същия проблем го имам с автомат,2.5ТD ...Оказа се някакъв датчик в скоростите,който ако не си на "P" не дава на стартера да завърти...Бутам лоста няколко пъти м/у "P" и "N" и стартера завърта.....Докато го открия колко пъти съм подавал с кабелче "+" на стартера......
-
От: Стартера не въри винаги
Първоначално публикуван от danovsky Преглед на мнениеАбсолютно същия проблем го имам с автомат,2.5ТD ...Оказа се някакъв датчик в скоростите,който ако не си на "P" не дава на стартера да завърти...Бутам лоста няколко пъти м/у "P" и "N" и стартера завърта.....Докато го открия колко пъти съм подавал с кабелче "+" на стартера......
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар