Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Аларма

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Аларма

Здравейте колеги.Нощес на джипа Пажеро 2 цяла нощ не спря да вие аларата.Спирам и след малко пак се включва,слизах да го отворя и припаля.Реших проблема,чак след като заключих вратите една по една.Алармата незнам къде и от кой е връзвана нито марката и.Централното като заключа вратите с ключа продължава да прещраква машинките,а с дистанционното на алармата го няма този проблем.Днес си поиграх да намеря модула на алармата и на него имаше един 10А бушон изгорял.След като го смених се появиха при включване и изключване на алармата ми светване на авариините светлини/а досега година и няколко месеца ги нямаше/.Въпросът ми е следният,на какво може да се дължи това самозадействие.На всичко описано от мен,на падането на по ниски температури/въпреки че миналата зима нямаше такива проблеми/или на нещо друго.

От: Аларма

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=150267

Прочете ли това мисля,че щети е от полза
    Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
    Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
    Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
    Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Колегата пита за алармата, не за машинките за централно.
      Иди до алармаджии и дано се окаже , че е в алармата проблема, иначе го подготвят за крадене.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Нощес нямаше грижи и грам не се обаждала/дали ще е от смяната на бушона?/.Отностно темата с машинките благодаря малко свободно време да остане и ще ги погледна

Коментар

Снимай дистанционното и алармата,ако ги разпозная ще помагам,инъче въпроса ти е безсмислен без да знаем какви функции поддържа,себеуважаващите модели докладват от коя/кои зони е имало аларма чрез светодиода
          Предпазителя трябва да е 10 ампера.
          И не,не е от него
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X