Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pajero 3 дълга база вибрации във волана при спиране

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Pajero 3 дълга база вибрации във волана при спиране

Здравейте колеги,

Притежател съм на Pajero 3 2005г. дълга база. 3.2 дизел автоматик. От известно време имам следния проблем. При спиране ми тресе волана. При по-висока скорост тресе зверски. Ходих за баланс на гуми, размених задни с преди джанти(с оригинални джанти съм), смених дискове и накладки, правих реглаж на предницата, проверих тампоните по ходовата част, сменях гуми и проблема не се премахва. Вече не знам за какво да гледам. Може ли да ми дадете съвети какво да погледна още, за да отстраня този гаден проблем. Приемам всякакви мнения.

Поздрави

От: Pajero 3 дълга база вибрации във волана при спиране

Планка на кардан?
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Да нямаш спирачки да задържат нещо - дори и задни могат да предизвикат такива вибрации ако задържат. Провери дали нагряват - поне това е лесно.

Коментар

Спомени от къде си?
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Погледни заглавието на темата си.Оговорът се крие в него.Спирачки! Казваш,че си ги сменил.Почистено ли е преди да се монтират новите?Как са свалени?Има ли подбито по главините? Някой диск не си е застанал на мястото!

Коментар

100% е от дисковете.

Коментар

Спирачни дискове, ако пулсира спир, педал и не тресе волана -значи са задни, ако тресе и волана ,значи най вероятно предни.......ако си ги смеил,вероятно не са направили нещо като хората или пък са менте дисковете ти......при разбит кардан тресенето е друго и се появява при други обстоятелства......

Коментар

От София съм. Тресеше преди да смена дисковете. Мислих че е от тях за това смених дискове и накладки.

"Има ли подбито по главините?" Какво да гледам точно тук. Колата се кара 99.9% само асфалт.

Коментар

Първоначално публикуван от shadow88bg Преглед на мнение
                  От София съм...
                  Що ми не звъннеш, пък не ми се дотъркаляш, ей така просто да му се пулим и да се чешем по главите с учен вид
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнение
                    Да нямаш спирачки да задържат нещо - дори и задни могат да предизвикат такива вибрации ако задържат. Провери дали нагряват - поне това е лесно.
                    +1
                    Mitsubishi Pajero 3.2 DID --> VW Golf IV 1.9TDi

Коментар

Когато сменях дискове, ме предупредиха известно време, да не карам бързо и да спирам рязко след това, защото ако прегреят, можело да се изкривят лесно, това е при Q7, и най важното е, че ми предложиха АТЕ а не Брембо, въпреки, че оригиналните бяха Брембо, увериха ме доверени за мен лица че афтър маркета на Брембото няма да има нищо общо с фаберично вграденото.

Коментар

След като я подкара с новите дискове при първите спираня пак ли бе същото менте да са ок но поне щял си да усетиш първично подобрение ? В Варна има търси в гугала PRO-CUT ВАРНА само ги провери дали е от тях с гаранция са ти можеш да ги върнеш

Коментар

Първоначално публикуван от birimbaua Преглед на мнение
                          Когато сменях дискове, ....
                          Ако питаш мен правилните са DBA. Поне са пробвани (за справка huko). http://www.offroad-bulgaria.com/show...28#post2075628
                          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Според мен при П3 проблема е в малките дискове,колата е тежка около 2,5 т. и теза "детски" дискове се кривят при спиране като кашкавал.При следващото П4 проблема е решен с по-големи дискове, но и с по-големи джанти и гуми.

Коментар

.....ти не думай много, че може да се покривят и твоите.......проблема не е в дисковете 100%......на жената П3 няма проблеми все още , докато при мен -П4 вече има......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X